Nasaearth Suzann_57 çok değil ama ilk aylarda kilo almamaya çalış çünkü 30dan sonra katlanarak gidiyosun 34.haftadayım haftada 1 kilo almaya başladım nerdeyse
Sibel4248 33+2yim 18 kilo aldım. Baştan beri hiç midem bulanmadi kusmadim. İlk 4 ay diyetisyen ile ilerledik sonra bırakınca aldım bütün kiloları. Doğumdan sonra tekrar diyete devam.
Suzann_57 Sibel4248 ben ilk ay diyetisyene gittim sonra kusmalarım başlayınca doğru düzgün birşey yiyemedim o zaman bıraktım kusmalarım azalıncada kilo almaya başladımm🙂
Aieskocaak 22+5 deyiz 68.7 ile hamile kaldım 61.6 lara düştüm şimdi 66.7 yim 🙈 umarım çok fazla almam
rkyycbnn Ben 9 haftalııgım 61 kiloydum en basta vermişim daha Bi de sonradan ne kadar alırım bilmiyom daha yeni bakalım
inci_bebek06 Suzann_57 ben 24 haftaya kadar neredeyse hiç kilo almadım katlanır kilolar vb dediler ama yememe aynı oranda devam ettim şimdi 36 haftadayız 8 kilo civarı aldım o çok abartırsanız yemeği artar yoksa çok da artmıyor
2805 Haftaya giriyoruz 13 kilo aldım ilk başta çok kilo aldım dikkat etmemiştim şimdi ay da 1 1.5 kilo olarak alıyorum
Aieskocaak Suzann_57 doktorum da herhangi bi sıkıntı olmadığını söyledi problemsiz devam eder umarım 🤲🏻
Tatlibebek Suzann_57 27+3 3 kilo aldım almamaya bak asıl kilo 32 den sonra almaya başlıyorsun baş edemezsin sonra
visneliayran Suzann_57 yaa bende almıyordum özellikle şu ara doymuyorum, mutfağa girip çıkıp yiyorum çıldırmalık tam 17 ye kadar almadan ilerledim, şuan 19 um iki haftada üç kilo aldım resmen.. Duracak mı artık 😁🙈