ecemnur 24+3 üm ve çok kokulu ve rahatsiz edici akıntım var sürekli sizde de oluyo mu ve nedendir acaba
Derya341986 sudamlasi valla bende de var sarı renkli akıntı salıyı bekliyorum soda limon ve normal su çok iyi geliyomuş biraz azaldı sanki akıntım ama bacağıma ağrı vuruyo bazen ve kaçıncı tekrarlayışı
sudamlasi Derya341986 evet ya enfeksiyonu bi kapınca bi daha kurtulamıyosun. Dışarıdaki tuvaletleri kullanmamaya çalış canım kadınlar hamileyken daha müsait enfeksiyon kapmaya
Derya341986 sudamlasi valla sürgü aldım cnm onu kullanıyorum büyük tuvalet içinde anneme gidiyorum yine de oluyor
Derya341986 sudamlasi iki kere verdi şimdi bilmiyor cnm salı günü gidicem bakalm ozamn verir yine geçmiyor antibiyotik vermeden benm doktorda vermiyor oyğzden geçici geçiyor
sudamlasi Derya341986 hamileler için uygun antibiyotikler var aslında verse iyi olur Allah korusun hamilelikte enfeksiyon iyi olmuyo erken doğuma bile sebep oluyo
Derya341986 sudamlasi şimdi İdrar tahlili yaptırdım lökosit negatif çıktı çok ilginç hem sağ bacağım ağrıyor hemde sarı akıntım var hoş bugün az ama