hayat_23 Kızlar bugün güya kalp atisi için gittik keseden bebek yok boyuda aynı kalmış dedi … Bir umut 1 hafta bekle dedi.. Eğer sağlıksız ise kanama olsun ya zaten lekeler vardı ama kesildi 😔 Başına gelen var mı?
SimgeTuna hayat_23 Kese boyunun aynı kalmasını bilmiyorum canım ama boş gebelik denmesi için kesenin 25 mm e ulaşması gerekiyor başka doktora da gittin mi
poncikveannesii hayat_23 6.hafta kalbini duymak için çok çok erken 7.haftda bile alttan muayenyle zor duyulur ben 8.haftda gittim kalp atışı için acele etmeyin
Nilufar_1996 5 haftasında kese boştu bizim küçücük kese vardı kanamayla gitmiştim kadın doğuma. 8 haftada bebeği gördük kalp atışıyla. Bekle canım daha erken haftası küçük.
SimgeTuna hayat_23 bence başka doktora da git böyle durumlarda birden fazla doktorun görmesi daha iyi ama stres yapma bi önceki gidişinde ne kadarmış ki kese boyutu benim de 6+2de 6.5 mm miş çünkü
deryas34 hayat_23 kalp atışı için 6+3 çok erken bi hafta değil mi bence bekle kız kardeşime de doktoru kese boş dedi ama 8. Haftada kalp atışını dinledi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏😌
Anneyimmmmm5 hayat_23 bende evde test yaptım sonra 5 haftalık cıktı 6.haftada kalp atışını dinlemeye gittim kese boş dedi başka doktora gittim aynı şeyi söyledi dua ettim sabrettim tekrar gittim 8 haftalıkken kalp atışını dinledim şu an 27+5 haftalığız iyiki doktoru dinlememişim sabret canım dua et
Happymami hayat_23 bana da öyle denildi bebek gözükmüyor kalp atışı yok haftaya kadar olmazsa alacağız denildi çok üzülmüştüm Ama çok şükür 8.haftada bebeği ve kalp atışını duydum 🌸
funnymummy hayat_23 sakin ol canım içini karartma ben o haftalarda gitmedim tam bilemiyorum ama bekle 1 hafta daha inşallah vardır
[silindi] hayat_23 canım şu an çok erken zaten ben de o haftalarda gittiğimde kese oluşmuştu. Ama bebek yoktu. 8. Haftada gittik, kalp atışı için. Sen de bekle inşaallah eğer nasipse zaten o tutunur 💕🤲🏻