minnosveannesi96 Ne zaman göbeğinize çatlak kremi uygulamaya başladınız önerebileceğiniz krem yağ var mı ???
Mehtapca06 minnosveannesi96 hiç bir krem ilkinde en kaliteli kreemleri kullandım karnım kezzap atmisa döndü yinede bunda kaybedecek bir şeyim yok artık 😂😂
Lavinia_35 minnosveannesi96 sadece zeytinyağ ve aci badem yağı sürüyorum Baya göbeğim çıktı çok şükür daha çatlak olmadı
minnosveannesi96 Zehra9616 hafiften şişmeye başladı gibi göbeğim o yüzden sabah akşam hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama fayda eder mi diye fikir alayım dedimm başka yağlarla karıştırmak daha mı iyi olur acaba tecrübesi olan varsa yazsın lütfenn
Ozgeozgul minnosveannesi96 doktorumun önerisi kakao yağı Hindistan cevizi yağı da kullanabilirsin dedi
Lavinia_35 minnosveannesi96 krem yazmasını istedim doktordan ama benim doktor hep önce doğaldan yana olduğu için bunda da o şekilde yaklaştı doğal zeytinyağ ve acı badem yağını sür dedi
MissMuso minnosveannesi96 ben 22 haftalığım daha çatlak olacak düzeye gelemedik ama bu konuda nemlendirme önemli. Ben öğrendiğimden beri badem yağı sürdüm sonra bio oil. İkiside nem veriyor. Ama nem konusunda hiçbirisi vazelin kadar iyi değil kesinlikle. Bebek vazelini alıp kullan daha iyi.
Nur171717 Badger krem ve palmers kakao yağı kullanıyorum göbeğe dönüşümlü . Benim karnım çok kaşınıyor kızarıyor kremledikten sonra rahatlıyorum . Bacaklara da bio oil kullanıyorum 22 haftadayız daha