Cansusu ya bazen o cihazlar doğru olmuyor bana mesela 5 haftalık denildi ama adetim içinde söyleniyor imkansız ben ilişkiye bile girmedim k dönemde affedersiniz çok saçmalıyorlar bazen adet tarihimden sonrası bile 4 hafta ama ben not alan biriyim şuan tam olarak bebeğim 3 hafta 3 günlük bana göre ve hemsirem de dedi zaten senin bildiğin doğrudur. Cihazlar yanlış oluyor ama herkes not almıyor bilmiyor endişe ediyorlar dedi beni de korkuttular ilk gittim 2 gün önce kese gözükmedi ama ben dedim onlara 3 haftalık ben biliyorum benimle o dedim onlar dış gebelik olabilir diyip korkuttular sonra büyük ultrasona yolladılar gözükmedi gene ve alltan muayene dediler ve bayana muayene oldum ordaki AA burda dedi küçük dedi bende sinirden ağladım ya boşuna üzüldüm dhaa yeni olunca gitmeyin kızlar hastaneye valla 5 haftalıktan önce gitmeyin not alın her zaman tarihleri bebek istiyorsaniz çünkü bir cana kıymak çok günah ya … Hep yanlış şeyler oluyor bende böyle geçti işte 15 gün sonra beni çağırdı sadece folik asit verdi bana bakalım İNSLALAH o zman 5 haftalık olcak gözükür inslalah bebişimde ❤️