Tunahan_rumeysa16 Hanımlar 5 buçuk haftaliğiz doktor dedi kese görünmüş sadece ultrasonda iki hafta sonrada bebek görünür bebeğin görünmemesi normalmidir acaba bide azcik kan geldi olabiliyormu ilk haftalar
MerveeD Tunahan_rumeysa16 bende 5 bucuk hafta iken gtmıstım 1 hafta sonra gel dedı bebek o zaman göründü doktor kanama ile ilgili bırsey sylemedıyse yerlesme kanaması olabılır eğer bılmıyorsada doktorunuza sorun mutlaka
Sermec27 Tunahan_rumeysa16 kan gelmesi normal değil diğerleri normal lütfen doktorunuza söyleyin ve acile gidin Allah korusun düşük tehlikesi olabilir bazen yerleşme kanaması oluyır ama o da kahverengi gibi oluyır ama her ihtimale karşı doktora gözükmekte fayda var 🌺
Karairem001 Tunahan_rumeysa16 canım bende dün kesemi gördüm haftayada gel kalp atışını duyalım dedi haftaya kadar kanama vs bisey olursa diye numarasını verdi haberleşelim diye bende bi doktoruna danış iyi değil
Patisever2510 Tunahan_rumeysa16 4 buçuk haftada kese görünmüştü 5.haftada bebek göründü doktorum kese arkasında az bi kanama var ama sorun değil diyip ilac başladı 6+3 te kalp atışını duydum ve kanamada olmadığını yerlesme kanamasi olduğunu söyledi kormak aşırı bi kanaman yoksa yerleşme kanamasıdır kanaman çoksa doktora gitmeni tavsiye ederim 😇🌸
Alyabebekkkk Tunahan_rumeysa16 canm ben 5 haftalıkken gitmiştim kese de bebek de görülmedi 6. Hafta gittiğimde görüldü çok şükür 🙏 sende bebeğini görürsün insallah 😍