donmezzderya 35+4 düşününce çok az kaldı ya ayyy sizin kaç kaldı ve erken doğum yapan varmı acaba 38 de geliyor galiba genelde hep 😅
Afro-dit donmezzderya şafak 61 39.haftada sezeryana alıyormuş doktorum daha erken tabi 2 aydan baya düştük 🥰
Mrv1007 donmezzderya uygulamaya göre 39 günüm var ama bu hafta gebelik kolestazı şüphesiyle takibe alındım, vücudum çılgınlar gibi kaşınıyor. Eğer böyle olursa 37’de mecburi sezaryen olacak 😭
AnnelikHayali Son 40 gün. Tahmini tarih 23 Mart ama 3 marttan sonra her an gelebilir dedi doktorum. 😁 inşallah kırk haftayı doldurmadan 37-38 gibi gelir oğlum.
donmezzderya AnnelikHayali bende öyle diyorum işte bakalım ne olcak Şubat sonu düşük ihtimal dedi 1 15 Mart arası dedi
Mucizemannesi21 Son 16 37+5 dun nst sancim cikti sancilari durdurmak icin serum taktilar simdilik acilma yok bakalim ne zaman gelicek
donmezzderya Mucizemannesi21 e neden durduruyorlar ki sancını erken mi oluyo 38 de alıyor bazı doktorlar sezeryanla
blueberyy00 Mucizemannesi21 bebeğin durumu iyiyse ne güzel işte 38 olmuş sayılır gelsin minnak niye sanciyi durduruyorlar erken mi diyorlar daha
Superisi_34 Mrv1007 sürekli mi kaşınıyor gün içinde ara ara kriz gibi mi gelip kaşınıyor bende kaşınıyorum da sürekli değil akşamları ara da bir filan
Mrv1007 Superisi_34 geceleri cok cok fazla ama gündüz ara ara kaşınıyor özellikle avuç içleri bacaklarım kollarım falan ama normal bi kaşıntı değil aslında ya olumsuz bir durum olduğunu fark edebileceğin şiddette oluyor
Superisi_34 35+5 sezaryen olacağından sooon 17 inşallah Kızım 37+4 de gelmişti bakalım bu nasıl olacak ama resmen geçmiyor günler durdu sanki
Btl2652 donmezzderya son 23 programa gore ama ne zaman gelir artık bılemıyrm 🤭 15 gun ıcerısınde gelır duye bekluyrm ınslh 🥰
_momy Mrv1007 Benimde avuç içlerim kaşınıyor ben paraya yoruyordum yüzümde ağdadan kaşınıyordur diyodum 🤣🤣 pazartesi günü bi muayene olayım en iyisi bende