Bayancorek 3 gün gecikince test yapmıştım pozitif cıktı, sonra kan vermeye gittim direk beta 6100 olmuştu bile 😊
Mothersbaby Bebekistiyorum000 adet olmadan 2 gün önce çok çok çok silik çıktı. Adet olmadan 1 gün önce erken gebelik testiyle daha netti aynı gün kan verdim öğrendim çok şükür ama burda çok yorum okudum adetini 2 3 gün geçirip negatif olduğu halde birkaç gün sonra tekrar yapıp pozitifi gören çok olmuş. Asla umut vermek istemem inşallahhh hamilesindirrr inşallahhh 🤲🏻 Bebekistiyorum000
Mothersbaby Bebekistiyorum000 o tarz programların hiçbir faydı yok ovulasyon testi alabilirsin en net yumurtlama günü orada belli oluyor
Zulal_00 Bebekistiyorum000 Benim 4 gün geçmişti canım kan verdim hamile olduğumu öğrendim 🤗 ya bir iki gün daha bekle yada direkt git kan ver derim
Ebruyldz21 Bebekistiyorum000 adet gecikmesi yaşadım ama o dönemim stresli geçiyordu stresten olmuyorum sandım
Buse12- Bebekistiyorum000 betahcg kanda yükselmediği için olabilir bende 10gun geçmişti yaptım iki çizgi çıktı olmadı 1hafta Falan bekleyin kan verirsiniz en etkili kanda çıkar
Happymami Bebekistiyorum000 beta henüz yükselmemistir benim de kanda 7 çıktı evdeki testte çıkmamıştı düşük olduğu için biraz daha bekle kan vermeye git
Bebekistiyorum000 Happymami Peki âdetinden geçmiş miydi bir de sancıların oluyor muydu adet olacakmış gibi sen de test yaptım da çıkmamış değil mi
Miiiii Bebekistiyorum000 ilkinde adetime 10 gun kala öğrendim ikincisi de 5 gun kala. İlki aşırı kasik agrisindan acile gittim oyle ogrendim ikincisindeyse aşırı kusma ve bulantidan acile gitmiştim. Esim dalga geciyo herkes adeti gecer test yapar biz acilde ogreniyoruz diye 😂
Happymami Bebekistiyorum000 adetime 6 gün varken kaset test yaptım saatler sonra silik bir çizgi çıktı adetim 3 gün geçince de kan vermeye gittim beta değerin 6,7 idi Karın ağrım ve akıntımdan anlamıştım hamile olduğumu 🌸
Selmaak Bebekistiyorum000 adet olmam gereken günde test yaptım pozitifi gördüm hiç beklemiyordum ama inşallah sanada nasip olur canım 🤲
Zeyy0307 Bebekistiyorum000 idrarda 1 hafta sonra belli oluyor net olarak ben 7 gün geciktiğimde yapmıştım çok belirgin çıkmıştı sonradan kan tahlili yaptırdım 9538 değerim vardı
Bebekistiyorum000 Kvser Ben de 9 Şubat’ta olmam lazımdı ama test yaptım negatif senin herhangi bir belirtin var mı yani adet sancın oluyor mu inşallah senin vardır
Kvser Bebekistiyorum000 benim dün sümüksü akıntım geldi hafif sarımsı gibi . Onun haricinde bir belirtim yok. Corona geçirdim ben bugün karantinanın son günü ondan mı gecikti neyaptı bende de olacağını sanmıyorum 🥺
Kubra1e Bebekistiyorum000 2 gün sonra belirgin şekilde çift çizgi vardı, adet günün her ay şaşırmadan oluyorsa kan ver şüpheleniyorsan