Kelebekk-0307 Merhaba, covid olup ilaç kullanmayan var mı aramızda? Herhangi bir sorun oluyor mu? 3 4 gündür boğaz ağrısı ve öksürük şikayetim var normal grip gibi ama test yapmadım covid miyim bilmiyorum test yaptırıp ilaç kullanmalı miyim ?
Masalcevo Kelebekk-0307 ben yeni geçirdim covid ilaç kullanmadım sadece burun tıkanıklığı oldu hafif geçirdim çok şükür gebelere vermiyorlar zaten gerçi şuan sormuyolarda ilaç istermisiniz diye bence bol sıvı ve c vitamini tüketmek lazım ilaçtan daha iyi
Zpy Kelebekk-0307 20. Haftadayım paroldan başka bir şey verilmedi bana o da ateşim 38 i geçerse dendi. 4. Gün ilaçsız idare ettim iştahım yok birazda boğaz ağrım var ama genel olarak hafif geçiyor. Yapacak pek bir şey yok parol dışında ilaçta verilmiyor , kan sulandırıcıyıda doktorum genel olarak düşük tansiyonlu olduğum için vermedi çok yatma dedi evde turluyorum hareketsiz kalmamak adına💐💐
Smv Ben de şuan covitim ama ilaç zaten parol içebiliyosun bitek bi de kan sulandıcı isteğe bağlı ama ben bi kere kullandım o da ağrımın dayanılmıcak durumunda
Kelebekk-0307 Smv evet o şekilde yapmaya çalışıyorum da ilaç şart mı onu bilemedim 32 haftalığız bir sıkıntı çıkmaz di mi ağır geçmiyor zaten eğer covidse, o yüzden test yapmadm karantinaya girdim direkt meyve filan yiyerek geciriyorum
Denizyldzm Kelebekk-0307 aslında test verseniz çok iyi olur bnim yeni bitti karantina doktorum test ver kan sulandırıcı vericem dedi kanda bi deger varmış ağırlaşırsam ona bakarız dedi bndede aynı blirtiler vardı eşim de pozitif çıktı yani pıhtılaşma için önemli elhamdülillah rabbime gecti insan korkuyor
Kelebekk-0307 Masalcevo bende ilaç kullanma taraftarı değilim açıkçası o yüzden bu tür şeyler daha mantıklı geldi.
Kelebekk-0307 Denizyldzm Hafif geçtiği için gitmedim açıkçası ama doktorum oksapar kullan demisti sadece pek bir şey demedi kan pıhtılaşması vs konusunda çok üstünde durmayinca herhalde sorun olmuyordur diye düşündüm ama içim rahat etmedi yine de sormak istedim 3 4 gün oldu test versem ise yarar mı bilemedim
Somurtkansiriinnn97 Kelebekk-0307 benim karantina biteli 2 gün oldu hâlâ nefes darlığım var ciğerime tutunma yapmış malesef
ozlmcbnuznoglu 33+6 dayım ben covid im ve hastanede yatıyorum nefes almanin bu kadar zor olduğunu asla bilmezdim
Kelebekk-0307 ozlmcbnuznoglu çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah bir an önce toparlanirsiniz 🤲 çok şükür benim ağır geçmiyor grip gibi su an sadece geceleri boğaz ağrısı ve kasintisi burun tıkanıklığı yaşıyorum o kadar