sessiz_oyuncu Fatmabytr güzel bende selena grey model dolap aldm ordan 4 kapılı olandan. Çekmecesiz olması biraz kötü ama olsun çok sağlam kullanışlı
BirPatiSever Fatmabytr ikeadan modüler dolap almanızı tavsiye ederim. Çok geniş ve kullanışlı oluyor.
Fatmabytr sessiz_oyuncu birkaç model daha vardı Bebek dolabı ama içi çok bölmeli genç kız olduğunda kullanışsız olsun istemedim açıkçası güzel günlerde kullanın 🙏
Fatmabytr Nazlimom ikeanin modelini gördüm daha uygun ama online alışverisle ve kurulumla artık uğraşmak istemiyorum vivense ile o kadar pişmanlık yaşadım ki kaldıracak gücüm yok😀 sizin nasıl kaliteli mi ikeadan hiç alışveriş yapmadım o yüzden fikrim yok
Fatmabytr BirPatiSever ikeanin kleepstad 3 kapılı modeline bakıyordum aslında ama daha önce hiç alışveriş yapmadım vivenseden çok pişmanlık yaşadım kurulum ile çok uğraştık artık pes ettim çilek mobilya annemler yıllardir kullanıyor memnunlar bende bu modeli beğendim
Nazlimom Fatmabytr kaliteli şifonyeride ordan aldım montaj kurulum dahil aldik 2 gün sonra gelip kurdular🥰
sessiz_oyuncu Fatmabytr saüol canm ben 2 kızım için aldm o yüzden baya bölmeli benmki 😁 sizde güle güle kullanın 🥰
BusraAltin Fatmabytr super , bende bakiyorum Ne kadar surede sadece dolap teslim edilir gorusen var mi kizlar ?