Kelebekk-0307 roselinda_015 yeğenimin adı Kerem 7 aylık su an gördüğüm en uysal bebek o kadar sessiz sakin kendi halindeki hiç kıyamıyorum hastayken bile sesi çıkmaz ağlak bir bebek değil hiç isimden mi kaynaklı bilmiyorum ama maşallahı var çok zahmetsiz bir bebis 😊 eşimin yeğeni de Kerem o 8 yaşında o da çok zeki yaşına göre aktif bir çocuk yaramaz değil ama öğrenmeye meraklı bir çocuk kötü bir huyunu görmedim yani 😊
SIDDIKA roselinda_015 bizzat benim oglumun ismi Kerem ve doğduğundan beri oturaklı ağır başlı bir yapısı vardır mesela kerem ortanca oğlum. büyüğü ve küçüğü de var büyük oglum ve küçük oglumdan yaramazlık konusunda veya düşünce olgunluk konusunda daha çok çekmişim dir ama kerem daha düşünceli ve oturaklıdir yaramazlık konusunda bile beni hiç yormadı Ha bu isimle alakalı mıdır bilemem ama ben oğlumun huy bakımından çok memnunum 😊😊
Suzanne Valla isimden midir bilmem bir tane var kerem çok yaramaz ağlama krizlerine giren bir çocuk ama dediğim gibi karakter meselesi de olabilir
roselinda_015 Suzanne ay o ağlama krizlerini kızımda yasadım hep komik bi bebekti inşallah bu uysal olur
Aysun1981 Bizde Kerem ismini seçtik 🧿 34. haftadayım. Bebek/çocuk olarak tanıdığım yok ama yetişkin olarak tanıdığım 2 Kerem oldu ve tam birer beyefendiydiler ☺️
poyrazinannesi1 Kerem isimli bir öğrencim çok ağırbaşlı, saygılı ve sınıf birincisi. Diğer Kerem isimli öğrencim zeki, hareketli, sosyal, lider ruhlu.
Ozgebhb roselinda_015 Ben de Kerem ismini düşünüyorum 🥰 anlamıda cömert, eli açık demekmiş yavrumun ultrason da elleri hep açık 🥲 bana nedense sakin, ağır başlı, uyumlu bir çocuk karakterini çağrıştırıyor 🥰
roselinda_015 Ozgebhb benimde içime sinen bi bu isim var diğerlerine tamam bu olur diyemiyorum sağlıkla kucagınıza alın ☺