Sevda3458 Elifgoktug1 inşallah canım ya baya tedirgin oldum ben doktorun konusmasindan sonra sağlıkla kavuşalım 🥰🤲bebeklerimize sizinde şekeriniz vardı dimi yanlış hatırlamıyorsam
Rmys10 Elifgoktug1 merhaba bende 29 haftalık gebeyim bebiş 33 haftalık çıktı ultrasonda doktorum çok açıklama yapan biri değil biraz tombiş olacak gibi dedi sadece. Bu kadar önden gitmesi normal mi size doktorunuz bir şey dedi mi
Elifgoktug1 Sevda3458 hiç endişe etme birsey olmaz Allahin izniyle🙏🌸 hayır yok suphelendi doktor direk yolladi şeker testine 28 haftada 31 haftalık cikmisti fark git gide artıyor ama şeker vs cikmadi cnm
Sevda3458 Elifgoktug1 anladım.canim hakkımızda hayırlısı artık ALLAHIM sağlıkla gelmelerini bizimde sağlıklı olmamizi nasip etsin 🤲🤲💙🧿😘😘
HEY03D Sevda3458 benimkide 33 hafta 2270 gr, bende eşimde uzun boyluyuz yapılıyız. Doktor dediki “sizden küçük bi bebek beklemiyorum” 😂
Sevda3458 HEY03D bizde ebatliyiz aslinda ama genede fazla dedi kilosu 😇az yicekmisim bende kiloluyum normal.olmaz Dioo erken başlatmak zorunda kalırız dio doğumu dioada dior hakkımızda Hayirlsii artik😇😘🤲🥰
asellmom UmutsuzPolyanna doğum kanalına girdiğini nasıl anlamıştın? Doktorun mu söyledi yoksa sancınmı vardı
UmutsuzPolyanna asellmom hareketleri çok azalmıştı doktora gittiğimde de o da öyle olduğunu söyledi zaten ayağının biri biraz içe dönük gibiydi sonradan düzeldi Allahtan 😅
HEY03D Sevda3458 benim doktorum normal doğum olur bir sıkıntı çıkmazsa dedi, 37. Hafta gibi çatı muayenesi yapacakmış, çatında uygundur diye düşünüyorum dedi. Zaten benim bebe de önde gidiyor, hayırlısı artık.😇
asellmom UmutsuzPolyanna öyle olunca genellikle alçıya felan alıyorlar alçı gerekmeden düzelmiş çok şükür
Morprenses Ravzaemine123 nasıl doğurdun yaaaa😱😱😱benimki de şişman kendimi tutuyorum az yemeye çalışıyorum doğum zor olmasın diye 🥲🥲🥲
SutlacimiYedimmiBen Sevda3458 kapataslak hesap yaptim her hafta 200 gr alsa ki daha yuksekte alabiliyorlar 4u kesin bulur