Ceynur18 Kızlar merhaba canım tam 1 haftadır deli gibi karpuz istiyor hatta hayal ediyorum yerken kendimi😀Neyse ben istanbulda nereden bulabilirim etrafımıza bakındık bulamadık ve internettende baktım pek güvenemedim yardımcı olurmusunuz lütfen ????
Saaki Ceynur18 merhaba esenler de manav var biz daha 2-3 gün önce aldık irandan gelmiş tadı çok güzeldi . Ve 135 TL falan tuttu
Mihriballim Neredesiniz bilmiyorum ama Pendik’te hamileler manavı var ordan bulabilirsiniz 7 24 açık geçen ay bende çok istemiştim 60 TL ye almıştık küçük bı karpuz tadida fena değildi kabuklarını bile yedim 😀😀🤭
Saaki Ceynur18 esenler tabya olarak geçiyor eşime net soruyum da size detaylı yazarim eğer gelirseniz olur mu
Mihriballim Ceynur18 abim bulmuştu dur arayayım sorayım 😀😀🤭 herşey aklına gelebilecek tüm meyveler var orda 😀🤭
Mihriballim Ceynur18 sordum pendik merkezde hemen adını bilmiyorum ama kime sorsalar tarif eder dedi uzunlar restoran var donerciler sokağında alt geçitten çıkınca hemen sağdaki sokakmiş yeri çok kolay yakinsaniz gidin .
Mihriballim Ceynur18 hatta dur uzunları arayıp sorayım karşısındaki manavin adı neymiş 😀😀🤭 ahahahaha komşu komşunun herbiseyine muhtaçtır