ElisaMom Haftadayim kilo almak yerine yarim kilo vermişim sanirim. Zaten istahim hamilelikten sonra kapandi, hamilelik oncesinde yedigim gibi yemek yiyemiyorum, tiksiniyorum veya doyuyorum hemen. 5. Aydayim ne zaman duzene girecek bu yeme icme durumu, bebek için endise ediyorum.
blueberyy00 ElisaMom Bebek için sıkıntı olmuyor yani bende olmadı çok şükür 32 . Haftadayim gram kilo almadım gram yani verdim hatta hep şu an 54 kiloyum ama 2 kilosunu bebeğe çık suyu kilosu vs derken zaten yani almak yerine vermişim yine bu ayda daha haftan erken ama sonra açılır iştahın benim iştahım açıldığı dönemde şeker çıktı diyete girdm oda etkiledi sanırım beni
eftelya_ser ElisaMom yahu keşke bizde almasak😂 bebek iyiyse kilo almasakta olur zaten. kendinize boşuna dert ediyorsunuz bebek siz beslenmeseniz bile sizi sömürüyor merak etmeyin🙃
ElisaMom blueberyy00 Yemek yiyebiliyor muydun peki. Ben yiyip kilo alamasam sorun etmeyeceğim ama yemekte yiyemiyorum eskisi gibi, açlık hissim de yok.
blueberyy00 ElisaMom ilk 3 ay hiç yiyemedim 56 dan 53 düştüm sonra normal şekilde sadece belirli şeyler yiyordum et tavuktan tiksinmistim herşey kokuyordu burnuma karnımı doyurmak için zorla yiyordum yediğim iki lokma da bebeğe gidiyordu işte sonra iştahım açılmaya başladı 25 haftadan sonra yemeye basladim kilo alırım.derken şeker cikti diyete girdim yiyorum canım.istiyor artık ama kısıtlı yiyorum yediğimde bebeğime yetiyor sadece Allah’tan bana değil bebeğe gidiyor da gelişiminde sıkıntı yok ama hiç hiç yiyemiyorsan bebeğe gidecej birşey de olmaz onu doktorunla görüş bi
Villanelle Ben de 30.haftada ikiz bebişlere hamileyim. Henüz sadece 4 kilo aldım. Bebişler toplamda 3 kilo zaten 😂 ama bende gebelik şekeri olduğu için çok dikkat ediyorum, o yüzden alamadım kilo