Merhaba yardım veya fikire ihtiyacımız var teyzelerimiz biz 20 haftalık olduk ama benim 1 haftadır dişim ağrıyor kulağıma vuruyor çürük dolgu hava alıyor beni maff etti mecburen doktora gittim devlete bana kadın doğum onay verirse aneztezi ile kanal tedavisi dolgu olmazsa röntgen ile diş çekimi demiş benim doktorum onay veremem imza atıp sorumluluk alamam dedi diş hekimi uygun görürse yapsın dedi. Doktorlar arasında kaldım zübeyde hanım kadın doğum diş hekimi gittim elle metal ile diş taşı temizledi maf oldum orada cihazları arızalıymış o acı ile yola koyuldum 7 hafta içinde yaptırmalısın dedi etimesgut diş hastanesine gittim orada gecici dolgu yapıldı. Şuan diş etlerim dişim ağrıyor ve kulağa vuruyor ilk doktor diş etimde iltihap var dedi klindan 150 mg antibiyotik verdi doktoruma söyledim gebeliğini söyledinmi dedi evet dedim iç ama 1 hafta geçmesin dedi kız kardeşimde sağlım sektöründe oda kuvvetli antibiyotik ama dozu düşük doktoruna sor iç abla dedi kararsızım fikir veya yardım lütfen 🥺🥺🥺 dua ederim