Zeynepensar Senays ahhh kıyamam miniğim çok sabırsız dawranmış annesi ama çok şükür saglıkla gelmiş kuwez süresi zor bi süreç ama inşallah çok kısa zamanda kavuşursunuz 🤲❤️🥰
Portakalimsi545 Senays öncelikle hayırlı olsun İnşallah bundan sonraki süreçte sizin için sağlıkla ve güzel kavuşursunuz yavrunuza. Ne zaman serklaj oldunuz enfeksiyon demiştiniz bir de kaçta başladı acaba
Senays Portakalimsi545 Amin canım inşallah 20 de serklaj oldum ağır bir grip geçirdim enfeksiyonu m yükseldi kanda test yaltrimadim o dönem ama belkide coviddim
incikinannesi Senays Anladım canım benim lekelenmem olunca doktor alıcaktı dikişi, kan durunca dursun dikiş dedire serklajlıları da hep sezeryana alıyorlar zaten bizi dikiş tutuyor anlamadım gitti
Senays Merve-0535 Cook bir yarım orda resmen herseyim oldu ilk günden öyle güzel ki Amin Allah razı olsun kuzum 🙏
Senays incikinannesi 18 saat sanci çektim dikiş olmasa çoktan doğurmuştum kanaldaydi kesiden çıkarmaya çok uğraştı dr
Boncugummmm Senays rabbimn iznyle inşllah şifa olmuşdur bebegınıze. bnde serklajlyım erken olma olma olasılgı war protein kaçagı dan dolayı. ama bna hala çiger geliştrci igneden bahsetmedi doktrumuz bu hafta duruma göre der sanırım
Senays Boncugummmm Amin canım inşallah normalde yapıldığında bebegi strese de sokabiliyormus sanci ihtimalini düşünmediğimiz için erken yapmamışrk bizde 😰
Boncugummmm Senays ya bn bu sekilde bilmıyordum.demmki hayrlısı buymuş canım bebgınin canı saolsun bu günleri hiç yaşamamış dönersnz inşllah🤲