hamilemommy Merhabalar 17 haftalık hamileyim bebeğimin kıyafetlerini yavaş yavaş almaya başlayacağım tecrübeli deneyimli anneler yada kızlar zıbın kaç tane aldınız yada tulum vs vs yardımcı olur musunuz 🙏
Beybisininannesi hamilemommy yine linç yicez çok diyen kezbanlar çıkcak ama göze alıyorum 😃 En az 10tane aldım her ay arası için. Tulum da 8-9 tane vardır Bi o kadar da alt üst takımlar var.
Hbyki hamilemommy zıbınla tulum aynı değilmi 🤦♀️ Ben iyice zır cahilim arkadaşlar kıyafetlerdende bilgi verin 10+1 ilk bebeğim 😆
Myssrblgn hamilemommy Canım zıbın ne kadar çok o kadar iyi 😊 tulumdan ziyade alt üst takımlar yani 5 li hastane çıkışı dediklerimiz bence daha çok iş görüyor. Bende yenidoğan olarak 6 tane uzun kollu zıbın 3 tane atlet zıbın 5 tane 5 li takım 5 tane tulum 2 tane uzun kollu tişört 4 tane alt eşofman tayt var. Bunların çoğu ilk kızımdan kalanlar 😊
iremss Beybisininannesi inanın çok değil bu sayılar bebek olduktan sonra yıka kurut ütüle döngüsü zor oluyo ne kadar elinizde yedekli olursa o kdr iyi
Sumiire Beybisininannesi 🥴🥴 bende 20 ye yakın zıbın çıktı 10 tane tulum 6 tane takım ilk ay için biraz fazlaya kaçmışım ama bilgisizlik napıyım 😏😂
alcang Beybisininannesi inanın o kadar fazla kirleniyo ki bi gün içinde. Anca yeter iyi ki almışım diyceksiniz. Kakası çıkıyo kusuyo çok çabuk kirleniyo kış günü her gün yıkasanız da kuruması zor oluyo o yüzden en mantıklısı fazla almak
Ccgdm Beybisininannesi bazen insanlar linclemekten ziyade fikir vermek adına yada tecrübe adına size olumsuz yorum yapabilir bu insanların kezban olduğu anlamına gelmiyor burası sonuçta fikir paylaşma platformu…
Beybisininannesi Sumiire yaz için daha hiç birşey almadim Ama Mini şortcuklar, kısa kollu zıbın, yine o ay aralığı için hırka sweat alırım akşam serinliğinde üstüne çekmek için illa bi çarşı pazar geziliyor yazın Kafasına güneşlik şapka Ve Tabikide mayosu olcak 😂😂😂
Sumiire Beybisininannesi yaa ☺️☺️ bende sortlu tulumlar falan bakıyorum sıfır kollu tshrt sırt takımlar falan ama burasının havasına belli olmuyo oyuzden cok karar veremedim bikaç kalın alt üst aldım aksam deniz jenarına gidersek diye evde zıbınla falan durur sıcaklarda
Beybisininannesi Sumiire vallah bende 😃😃 son 40li günlere girdim bide azcık birşey kaldı Bol bol uyumaya çalışıyorum🤣🤣🤣
Sumiire Beybisininannesi 😂😂 koca arı lafı soyliyim uyu uyuuu bugunlerini çok ararsın bebek doğduktan sonra 😁 benim daha 77 günüm var bu günlere gelmek bile hayaldi bana