Ayyccaa Araştırdım ama bulamadım tecrübeli ve yeni hamiş anneler bilir belki dedim 🙈 Dün gece elimi göbeğimin hemen alt kısmına koydum sanki ultrasonda dinlediğimiz şekilde bir kalp atışını hissettim ama emin olamadım Ne diyorsunuz mümkün mü ? 🐣
GreenSu Ayyccaa Tabikide değil daha çok minik annesi ileri haftalarda bile elimizle kalp atışı hissedemeyiz ben 35 i bitiyorum yok imkansız yani 🤭
Cscn Ayyccaa bende senin gibi hissettim bir kaç kişiye bahsettim inanmadılar daha neler dediler hamilelik öncesi öyle bir şey yoktu ama 🤭 bende bir daha kimseye bahsetmedim ama kendim inanmaya devam ettim 😄
Anne88 Ayyccaa bende 7 haftaligim dün dediğin gibi elimi karnıma koymuş kalp atışı duymaya çalışıyorum 😆 ama böyle birşeyin mümkün olmadığını söylüyorlar
Papiiii Ayyccaa oyle kasilmalar ola bilir takilma daha cok sey goruxen bebegin tekmesi disinda zaten birseyini anlayamazsin
Garipduygular- Ayyccaa Sizin atardamarlarınızdan gelen kendi kalp atışınızın hızını hissediyorsunuz🙈😉
Seymaben Ayyccaa İmkansiz kuzum bebegin suan aşırı aşırı küçük ki buyuse bile kalp atisini hissetmek mumkun dehil hissetigin sey kendi nabız atisin😘