SevgiTkn Kızlar merhaba nasılsınız. Ben şuan 13+0 İkili testi yaptıran var mı? Yaptırıp da bebeğinin cinsiyetini öğrenen varmı ? Tanıdığım bir arkadaşım cinsiyetini ikili test te öğrendiğini söyledi bende size sorayım dedim aranızda öğrenen var mı diye ?
Neshaakin SevgiTkn bende ikili testte öğrendim canım 13+3 haftalıktım ikili taramaya girdiğimde ultrasonda gördü doktorum oğlumu 😊
TugceSenelKavak SevgiTkn ikili testte bebeğin kromozomal anomalilerine bakılır down, edward sendromu gibi ama ultrason kontrolü de olduğu için doktorunuz cinsiyet tahmininde bulunabilir uygun pozisyondaysa.
Necla06 SevgiTkn cinsiyet bebeğin hem haftasına bağlı hem de pozisyonuna bağlı görülür mesela ben ayrıntılı ultrasonda 19.haftanin sonunda gördüm o zamana kadar kafası hep asagida ve ayakları da dümdüz ya da bi ayağı düz digerini arasına sokuyordu.
SevgiTkn Ben önümüzdeki hafta içinde yaptırıcam olur mu acaba. Bayram girdiği için araya yaptıramamıştım kızlar
Necla06 ozlemabdullah randevu saatine bağlı olarak aç tok farketmez öğlense randevun aç gitmek hiç mantıklı olmaz mesela.