Girlsmoment Arkadaşlar hamileliğimin son ayı ve gerçekten çok saçma sapan bir huy edindim yumuşatıcı kokluyorum bebeğime zararı olur mu elimde değil napcam ben ya bağımlılık yaptı galiba ve sabun yemek istiyorum benim gibi böyle durum yaşayan oldu mu
EsengulC Girlsmoment yani çok sağlıklı değil tabii ki.bi.araştırın bakalım ne eksikliğinden oluyor ona göre bi önlem alırsınız
Tubmavi Girlsmoment koklamak sıkıntı yaratma ihtimali var. Yaratır diyemem o kadar yetkili bi bilgim tabiki yok. Ama her yerde gördüğüm kimyasal solumayın yazıyor. Bu tarz şeyler bir şeyin eksikliğinden kaynaklanıyor diye biliyorum. DoktorunuZa mutlaka sorun araştırın daha doğal kokulara yönelin ben de inanılmaz severim yumuşatıcı kokusunu çamaşır odamızda sürekli bi çamaşır olur o oda benim için cennet ama tabi bilerek içine çekmemek gerekir
Neyneyy Girlsmoment ben sabun kokluyorum deterjan kokluyorum hızımı alamayıp yemek istiyorum geçen bir kalıp sabun aldım elime her heeer yere sabun sürdüm sildim bu kez artığı kaldı durula durula çıkmadı sabun aldım oturdum rendeledim kokladım burnumun direği sızlayana kadar eşim sakın öyle bir hata yapma yeme dedi zor tutuyorum kendimi yersem rahatlayacağım diye ama 32 haftalık oldum geçmedi geçmezde İnternet’ten en sabun açıp izliyorum o dereceyim bebişimin canı sağ olsun ne diyim 🥰
Girlsmoment EsengulC sürekli koklamam sıkıntı yaratır mı acaba ama parfüm falan sıkıyoruz makyaj yapıyoruz saç boyuyoruz bunlar daha zararlı sonuçta
asellmom Girlsmoment benim fikrimce sürekli koklamak zararlıdır ya hem insanın Bi zaman sonra midesi kaldırmaz ki. Gerçi senin durumun daha farklı. Ama yinede sağlıklı bir durum değil elinden geldiğince uzak durmaya çalış
EsengulC Girlsmoment Hiçbiri hamilelik süresinde önerilmiyor ne parfüm ne makyaj ürünleri ne de saç boyatmak. İçinde bol miktarda kimyasal ve parfüm var daha doğal kokulara yönelebilirsiniz aromatik yağlar gbi
Girlsmoment asellmom ya aslında böyle değildim ben bı anda oldu tuvalete gidince koklamadan edemiyorum yumuşatıcısı eşime desem acaba ne tepki verir bilmiyorum belki deli olduğumu düşünecek 😭
Mihriballim Neyneyy 😀😀🤭 ayy bian yazdiklariniz gözümde canlandı bu hamilelik gerçekten aşırı enteresan bişey 🤭
Mihriballim Mutlaka birşey eksikliginden kaynaklaniyodur bende bı ara sürekli rutubet koklamak istiyordum geceleri ağlıyordum apartman apartman gezip rutubet kokusu aramıştım 😀🤭
Girlsmoment Mihriballim aynen öyle Allah’tan 15 güne kadar bebeğim gelicek onunla ilgilenirken bunlar gelmez aklıma 🤣
Mihriballim Girlsmoment ay masallah az kalmış sağlıkla gelsin minik bizim daha iki ay var dağı taşı yemeden doğururum inşaallah 😀😀🤭