Leyyaall Dilaraq sızma varmı bilemiyorum akıntım var ama doktor test yapmadı ama hamilelik akıntısıdır muhtemelen
5734 Dilaraq benimde aynı ara ara su gibi akıntım geliyor iki gündür psikolojim bozuldu bakalım doktor ne diyecek
5734 Dilaraq aynen su gibi aşırı da değil tahlilinde bakteri mantar çıkmıştı ondan mi anlamadım Çarşamba gitmiştim doktorum suyumu ölçtü gayet iyi demişti artık başım patlıyor stresten
Dilaraq @5734 bendede ilk😪🤲🏻 26+3 inshAllah sagligla bebegimize kovusuruz🤲🏻benide doktorum her hafta kontrole cagiriyor
5734 Dilaraq Aminn inşallah canım benimde Çarşamba kontrolüm bende gidiyorum kan sulandırıci da kullandığım için sizinde devam ediyor mu akintiniz
Demirssmomm Gamzekrkc arkadaşım 29 haftalık sezeryan ile doğum yaptı, şu an oğlu 2 yaşında ve sağlıklı sadece süreç çok yorucu oluyor.. Allah sabır şifa versin 🙏🏻
Yigitahmed Gamzekrkc tamam da eşi çıkmayabilir çıkmadı diye hemen doğuma alındığını ilk kez duydum. Oglumunda eşi çıkmadı ama 39 da aldilar
Ilkmeyvem Yigitahmed kanamalarınız çok oluyor muydu benim de plesanta previa totails haftada 1 kanama yaşıyorum sürekli yattığım halde 28. Haftadan bu yana sürekli hastane ev arası gidip geliyorum şu an 33+4 olduk ama doktorum 4 hafta daha bekleyeceğim dedi durmayacak kanaman olursa sezaryen yaparız dedi
Dilaraq @5734 carsamba gidicem inshAllah,doktorum haftalik cagiriyor,her hafta gelisimini ve suyunu kontrol ediyor
5734 Dilaraq Yazicam merak etmeyin sizde beni haberdar etmeyi unutmayın benim bugün öyle ıslaklık olmadı işe gittim yürüdüm artik idrar mi kaciriyoruz diye düşünüyorum
Dilaraq @5734 amma bende idrar rengi degilki,su gibi rengi yok sadece islaklik var(((ben yatakdayim 2haftadir,yalnizca tualete gidiyorum