Öncelikle planlı sezeryan düşünüyorduk 14 şubata ama nasip olmadı, lekelenmem vardı bunun için erken almak zorunda kaldık nstde sancım baya yüksek çıktı. Ameliyathane katına indik sedyeye oturuldum belimden bir iğne yapıldı ve direk ayaklarımda sıcaklık hissettim. İğne herkesin dediği gibi asla korkulacak bişey değil ondan yana içiniz rahat olsun. Doğum anında herseyi hissettim ama asla agrı duymadım sondamıda aşağıda taktılar. Kızlar şöyle söyleyeyim sonrası benım için zor geçti. Ayağa kalkmak yürümek hareket etmek bebeği tutmak çok çok zordu zira ben kendimi hiç bırakmadım hep yürüyüş yaptım buna rağmen zorlandım. Bilmiyorum bünyesel bir durum mu bu ağrı. Normal doğumdan çok çok korkan birisi olarak şuna belki düşünüyor olabilirdim çünkü 2. Günüm ağrım devam ediyor tabi baya bi hafifleme var. Aynı doktora ameliyat olan arkadaşım bin kere olsa bin kere spinal olurum diyo. Yani kesinlikle herkesin farklı. Sonuç olarak biticek bi ağrı olduğunu biliyorsun. Canına kavuşuyorsun. Herseye değer ❤️ Ameliyata girip çıkmam odama gelmem hersey 1 saati buldu toplamda