Ezram2121 Ebrbyt evet canım hamilesin bu cuma sabahin hürmetine hayırlı olsun gözün aydın kuzum sağlıklı Bi şekilde kucağiniza alırsiniz inşallah
Ebrbyt @“Ezram2121” amin canım çok teşekkür ederim ….. Daha önce 2 gebeliğim sonlandi inşallah Allah’ım bu sefer olur çok tedirginim..
Ezram2121 Ebrbyt gülüm bu gün cuma sabah inşallah emeğin boşa çıkmaz, ve hemen bebeğin babasini uyandir haberi ona ver oda, sevinsin inşallah adına sevenim
Sumeyye12012 Ebrbyt yaa maşallah cuma cuma çok güzel haber almışsınız tebrik ederim darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah 😌
Ebrbyt @Sumeyye12012 Çok teşekkür ederim canım benim amin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah’ım tüm isteyenlerin duasını kabul etsin rabbim..🙏
1canibrahim Ebrbyt benim regle 3 gün vardı hatta bu testten 2 nci çizgi daha hafifti hamileydim. Şimdi 18 haftalık olduk darısı sana canım. İnşaAllah tüm anneler güzel sağlıklı hamilelik geçirir
trr4457 1canibrahim benimde 4 gün var reglime bugün testim böyle çıktı var mı sizce https://resimyukle.io/r/Yl201ytMDm