Lavinia0927 KıZlar dişim kırıldı 1 hafta önce şuan aşırı ağrıyor gözüme kadar vuruyor acaba gebelikte diş çekilirmi
Aselimm23 Lavinia0927 geçmiş olsun, ılık su tuz ve karbonat karıştır gargara yap banda dr söylemişti, acile gidersen antibiyotik te veriyorlar tabi kendi doktorun onaylarsa
Lavinia0927 Ne yapmam gerekiyor Peki duramıyorum ağrıdan gebelikte dişlerde ağrı yapıyormuş bildiğim kadarıyla oda eklendi herhalde çok kötüyüm hastaneye gitsem bilgiszce biiey yaparlar diye gidemiyorum
Pregnantdentist Lavinia0927 sen baya bilgilisin dişine ne yapılması gerektiğini de bi zahmet söyle yapıversin doktor
Lavinia0927 Pregnantdentist Pregnantdentist bu şekil konuşmanın sebebi ne burası birbirimize soru sorabiliceğimiz biyer herkes istediğini sprabilir cevao verip vermemı kendi tercihi herkesin cevap verme gerekirse okuma rahatsız san
Pregnantdentist Lavinia0927 rahatsızlığım su ki karşındaki doktora bilgisizce bana birsey yaparsa diyorsun buradaki insanlar cok mu bilgili de hekimlere laf atıyorsun sarımsak koy demişler sana bak koy bakalım diş etini nasıl yakacak ve yanık oluşacak orada sonra basına bi ton dert aç . Koşa koşa bana yanlış bir şey yaparsa dediğin hekime gidebilirsin sonra
Nravc Lavinia0927 canım sarımsağı ikiye böl ve dişinin üzerine koy hafif üzerinde çiğne ve uzunca bir süre üzerinde kalsın bende ağrıyı gerçekten kökten çözmüştü dişe uyuşukluk veriyor