Tontikannesi Yoyko istiyorum ama cokta zamlandi digerlerinden farki nedir ki deger mi bin TL yede başka markanın var en son 1800 du yoyko siz ne aldiniz
Ozlem2206 Tontikannesi herhangi bi farkı yok canım sadece adı olduğu için ben prego aldım ondan çok daha fazla fonksiyonel özelliğe sahip
11mrv11 Tontikannesi ben de elele madre alayım diyorum ama tam karar veremedim kullanan var mı bu platformda acaba tavsiye ederler mi
Elfs Tontikannesi ben de araştırmıştım yoyko 8 in 1 aldım. araştırırken şunu farkettim hepsi aşağı yukarı benzer özellikte önemli olan tipini beğenmen.
Budiss_Moms 11mrv11 ben aldım ama daha kullanmadık. Çok fonksiyonel anne yanı olabiliyor sallananiliyor. Ve ebat olarak da büyük. Biz çok beğendik
Budiss_Moms 11mrv11 alt değiştirme, sineklik, ince bi yatak, organizer ve müzikli dönencesi mevcut. Kendi yatağınıza da sabitlenebiliyor.
Lulikli 11mrv11 ben elele madreye de bakmıştım ama ara katı sallanırken çok hışırdıyor diye okumuştum o yüzden vazgeçtim ne kadar doğru bilemiyorum ama
Ozlem2206 Tontikannesi aynen canım bu ben gri rengini aldım çok güzel anne yanı oluyor sallanma özellikli alt açması vs var dönencesi müzikli bence çok kullanışlı her açıdan ve çok hafif gerçekten kurulumu aşırı basit
mrs_elisah Tontikannesi ben cosmos vip modelini aldım. Bu da iyi. Ben üst modelini 1 sene önce 1tl ye almıştım nasıl zam Geliyor böyle
Morprenses Tontikannesi benim de bundan bunu önerdiler mağazada bir sürü model vardı. Henüz bebiş doğmadı ama iyidir heralde 🤣
RefBrs Tontikannesi biz Pierre cardin gaia modelini aldık daha kullanmadık tabiki şuan fiyatı 2000 lere yakın ama biz babymall dan indirimde 1400 e aldık. İndirimleri takip etmekte fayda var eğer süreniz var ise çok fark ediyor fiyatları
sherlock Tontikannesi bence şimdi gördüğünüz fiyatlara tekrar bulamazsınız ama yüne de siz bilirsiniz tabi. Burdaki önerilere bakarak yoyko aldım ben de. Kaliteli ama diğerleriyle karşılaştıramıyorum tabi. Sallanırken falan ses çıkarmıyor.
Durununannesi46 Tontikannesi yoyko aldım kesinlikle hak ediyor diğerlerinden sağlam. Kumaşı bile farklı kaliteli