Glmsr Damla6606 neden acele ediyorsunuz merakımdan soruyorm bende 37.haftadayım yani daha vakit var 39.haftada doğsa daha iyi olmaz mi
Ozlemozlm Mryem ana otunu suya koy dua oku ic hurma ye merdivn cik yuru iliskiye gir inslah acilmamn olur
Damla6606 Ozlemozlm meryem ana otunu ablam koymuştu birbirimize uzaktayız suyunu içemem malesef 😑 hurmayı günde 5 tane yiyodum merdiven inip çıkmayada başladım inşallah cabuk ilerler
Ebrar34 Ozlemozlm yanlış bilgi vermeyin o ot sancı başlayınca suya koyuluyor yoksa faydası olmuyor açılma olsun diye konmaz suya açılma kolay olsun diye sancı başlayınca koyulur
Damla6606 Glmsr tabiki daha iyi ama sıkıntılı bi hamilelik geçirdim ve cok yoruldum açılmamda varken dogsun istiyorum kavuşmak istiyorum artık
Hatice44 Glmsr cnm bende 37+4 üm açılmam olsa bende hızla gelişip hemencik doğurmak isterdim bu karınla yaşamak çok zor hem gelişimini tamamlıyor bebek zAten sezeryana 38+2 de alıyorlar 🙂
Eliftuba Damla6606 yine de çok acele etmeyin bide olsun diye acele ettikçe ters tepebilir psikolojik olarak . Akışına bırakın . Nefes egzersizleri yapın bol hareket edin ama kafa olarak istediği zaman gelsin yavrum diyin
Glmsr Damla6606 orası da öyle eşim de sürekli hadi doğsun artk gidip hastaneye alıp gelelim deyip duruyor 😂
Damla6606 Sevimrabia hayır canım ben yurtdışında yaşıyorum zaten ilk aylardan beri alttan muane ediliyodum dün lekelenme olunca gittim baktılar açılma var denildi
Glmsr Hatice44 Bende 37+5 im şu an annem daha gelmediği için bende dogmasn istiyorm ve doktorumda izinde onlar gelince doğsun isterim bende artk😍🤗