Ozdenbayrak Acıbadem konfor olarak gerçekten Anadolu’yu katlıyor. Doktor olarak da ben bebeğimde erken doğum riski olunca acıbadem de profesör olduğundan Cantug beyi tercih ettim harika bir hekim ama çok ciddi. Öyle güler yüzlü falan değil ama en küçük sorunda gece gündüz hem telefonla arıyorum, hem o beni arıyor, gerekirse hastaneye geliyor. Bilgi, becerisi zaten tartisilmaz. Hele ki sakinliği ile insanı rahatlatisi. Sayesinde 37. Haftaya geldim diğer doktorlar 28i görsen keşke diyordu. Tanser bey iyi güzel ama ben vefasız buldum zira doğumdan önce de sonra da kendisine hem teşekkür ziyaretleri hemde onca samimi görüşmelerimiz olmuştu. Sonra yüzüme bile bakmaması beni kırdı açıkçası. Tanser beyin de fiyat farkı çıkıyormuş diğer doktorlara göre. Anadolu ile acıbadem arasinda çok bir fiyat farkı yokmuş diyorlardı. Ben cantug bey profesor olduğundan fark ücreti veriyorum ama hastanenin diğer hekimlerinde doğum baya uygun diye biliyorum. Umitten ucuzmuş. Benim özel sigortam doğumu karşıladığindan doğuma para ödemeyecegim bu yüzden de son fiyatları sormadım açıkçası. Aslında madem sezeryan olduğu kesin Anadolu yerine şehir hastanesini neden düşünmediniz? Benim sezeryan olsa, sigortam olmasa direk ya tıpa yada şehire giderim. Normal de ilgi istiyor insan, doktor yanında olsun istiyor, devlette doktorlar gelmiyormus ebeler yaptırıyoruz, ama sezeryan da zaten nerede olsaniz doktor yapacak doğumu, vakti saati de belli, inanın tıp ve şehir hastanesinin şartları Anadolu’dan bin kat iyi.