Zelsonr Flz Aynen yaaa bende öyle diyorum nasıl hemen üç güne ayağa kalktim diyorlar,ilk yürütmeden sonra zorlanmadim diyorlar anlamadım 🤦🤦 Bende yuruyemiyorum, canım çok ağrıyor🤷
Flz dlaragur aynen benim de sinirimi tavan yaptılar canım 😂😂 en dogrusu sizene dogurcak olan benim diyip susturmak 🤗🤗
HZK Flz bende hamile olduğumu öğrendiğim zaman epey bi sezeryan istemiştim sonra karar değiştirdim normal istedim çok seviniyordum normal olacak diye ama genede sezeryan oldum :) hayırlısı olsun bebiş iyi olsunda
Flz HZK neye niyet neye kısmet ben de sezeryan diyip duruyorum belki bebiş beklemicek çat dogum baslayacak ben hastaneye gidene kadar sonra normal dogum yapcam 😂 Allah bilir bakalım kısmet canım ama evet önemli olan bebişler inşallah bebiş saglıklı olur küveze filan girerse diye korkum var 😳 inşallah sütüm de gelir
Flz Bisaniye yani mecbur saygı duyacaklar buyrun siz dogurun dicem artık 😂 ben acıya dayanıklı degilim fazla bide
HZK Flz girmez inşallah süt hemen gelmiyor zaten ama vazgeçme devamlı çabala emmesi için ben çok darlandım ama sonunda başardım Allah’a şükür ama sana tavsiyem mutlaka sağma makinası al
ArzuGl Şöyle de birşey var. Teyzelere soruyorsan benim annemin zamanında sezeryan gerçekten feciymiş. Boydan boya kesikler kalın kalın dikişler filan. Öyle bir psikoloji kalmış. Ancak şuanda o kadar küçük ve estetik dikişler oluyorki bir haftada kapanabiliyor. Normal doğumda attıkları kesinin dikişi de bazen 6-7 dikiş olabiliyor ve aynı sürede iyileşiyor. Tek fark birinde doğumu görüyorsun diğerinde baygınsın. Sezeryanda 3 gün yatıyorsun normalde 3 gün oturamıyorsun. Sezeryanın tarihini sen belirliyorsun normalde kendi geldiği için içeride kaldığı biriki gün kar kalıyor.
0114 Flz herseyi cok bildigini sanan insanlar çünkü o yuzden karışıyorlar keske herkesin kisisel tercihlerine saygi duymayi ogrenseler
HZK Flz ilk zamanlar kullandım zaten fazla çıkmıyordu canım biberonda kalıyordu biraz onunda kapağını kapatıp buzdolabına koyuyordum ama inşallah kullanmanada gerek kalmaz emin ol emzirmek en güzeli hem senin için rahatlık hem bebek için
Mervekarademir Flz fark etmiyor Canım bütün meyveler olur ben 8 aydır aksatmadan günlük bol bol yerim meyve bebeğim hep önden gidiyor
Flz Şimdi de eşim başladı normal ol demeye🤦🏻♀️ Çevreden o da etkileniyo dün de arkadası anlatmıs benim eşim sezeryan oldu da işte bilmem ne çekti de şuan hala çekiyo da bilmem ne 😡 Eşim de gelmiş normal ol filan dedi hayır ben öyle istiyorum dedim 🤷🏻♀️
dphnln Flz Doktorum nasıl uygun görürse deyin. Zaten bebek belirliyor doğum şeklimizi biz ne konuşsak boş ☺️
Dyg34 Flz sizin iyiliginiz içindir belki nasip çok normal yapmak isteyip de yapamayan çok sezeryan isteyipte birden normal yapan dogum seklini bebek ayarlar allah nasip eder nasip de geç bosver😊
Flz Dyg34 artık nasip diyorum 😂 biliyorum iyiliğim için diyorlar ama benim bünye amelyat ortamını kaldırmaz biliyorum ama anlamıyorlar
Yaceemm Flz salsalı günü doğum yaptim cuma cumartrsi günü rahatoturup kalkıyordum 1 haftasına kendi başına kalmaya başladım zaten. Sütüm hafta sonuna doğru geldi 38+3 de doğum yaptim. Ama benim bebeğim ilk başlarda ememedi falan. Belki direk emebilseydi daha çabuk gelirdi arkadaşım doğum yaptı yeni yapar yapmaz sütü geldi hiç mama kullanmadi biraz annenin bünyesiyle alakalı bu durum benim zaten 3 ay sonrasında hiç sütüm yoktu annemin de olmamış hiç sütü
Flz Yaceemm ayy inşallah ben de senin gibi hemencecik ayaklanırım toparlanırım 😇 yatma yürü filan diyorlar sezeryan sonrası