Flz Kimle bir araya gelsem (özellikle büyükler) dogum ne zaman nasıl dogurcaksın? Hep aynı sorular tek tek cevap vermekten sıkıldım Bide aaa yok sezeryan olma niye oluyosun? Ben öyle istiyorum ne var yani öcü mü bu sezeryan ya😡😡
Turahanmeral Flz canim cahil insanlar banada herkes normal yap dedi ben kendi kararmla sezeryn oldm kimse cekmiyo acisini sen cekiyosun istedgn sekilde dogrursn iyikide sezeryan olmusum sadce ilk 2 gun agri cektm
Zuve Flz bilen bilmeyen herkes konuşuyor. Ben aşırı korku ve kasilmadan dolayı sezeryan istiyorum ama anlamiyorlar. Saçma sapan yorumlar yapıp moral bozuyolar. Özellikle büyükler çok biliyor
Belissima Flz 30 haftalığım bende herkes soruyor nasıl olcak Doğum diye nasip de geç. Herşey normalse normal gelir diyorum. Halbuki sezeryan olcam. Doğruyu söylesen başlıyor bıdı bıdı kafa ütülemeye. Uğraşamam kimseyle valla nasip diyip geçiyorum.
Flz sudamlasi valla susuyum diyorum sorup sorup duruyolar gel de laf anlat 😂 benim kararım sonuçta ben istiyorum diyorum aaa normal dogumun gözünü seveyim var mı öylesi filan diyip iyice sinir ediyolar 😂😂
Morebebek Valla bende şimdiden sezeryan olmak istiyorum benim bedenim sonuçta. benim 2 kız kardeşim hatta hemşire kuzenim bile sezeryan oldular i. Kaç saat sancı çektikten sonra sezeryana alındılar vucüt güçsüz düştü o kadar sancı boşuna çektiler. Siz kaçıncı aydasınız.
Flz Morebebek ben 35 haftalıgım canım aynen senin söylediğini de söyledim dogum başlı başına hiçbişeyin önceden belli olmadıgını normal diye girip sezeryana alınanlar da oldugunu anlattım ki benim en büyük korkum 😳
sudamlasi Flz herkesin vucudu normal doğuma müsait değil sonuçta. Evet normal doğum sağlıklı olanı ama psıkolojik olarak hazır değilsen ve normal doğum yaparsan da travma yaşıyosun. Ne kadar çok seviyolar akıl vermeyi😄
EsraKaraglTopu Herkes sezeryan oluyor etrafımda bazen bna daha güvenli geliyor tehlike yok hayirlisi nasipde ne varsa o olsun
Flz EsraKaraglTopu yani niye sezeryana bu gözle bakıyorlar çünkü eskiden sezeryan yokmus Bebek 4-5 kg ama yine de normal doguruyolarmıs şimdi iri diye sezeryana alıyolar Ama ben kötü gözle bakmıyorum sezeryan da sonucta en fazla bir haftada toparlanıyosun
Flz Turahanmeral evet ben öyle istiyorum diyorum yok anlamıyolar Sezeryanda kötü bişey yok bence abartılcak kadar
Morebebek Flz en iyisini aen bilirsin zaten benim hemşire kuzenim doğum haneler gezmiş çok çocuğun kolu bacağı çıkanlar doğum yaparken bebek Oksijensizlikten beyninde hasar oluşanlar var dedi. Bende sezeryan oldum dedi.
Flz Zuve evet her kafadan ses cıkıyo buna kayınvalide ve annem de dahil Yok biz nasıl dogurduk 3-5 tane hem de evde Yok eskiden sezeryan mi vardı Aaa sezeryan olma çok kötü vs bilmem ne bi ton cümle tek tek acıklama yapıyorum herkese 😂😂
Flz sudamlasi evet ben hiçbi zaman normale şartlamadım kendimi cünkü yapamacagım yani kendimi biliyorum aslında zorlasam hazırlanırım ama onu istemiyorum
ozlemkrts Sanki herkes keyfinden sezeryan oluyo yaa ağzı olan konuşuyo iyi ki bi onlar normal doğum yapmış
Flz ozlemkrts yani zorunlu olanlar da var ama ben isteyerek şuan bi zorunluluk gözükmüyor ama bebeğim dönmesse zorunlu olcam
sudamlasi Flz istemıyosan yapma canım bi arkadaşım yaptı bebeği 1 yaşında ama hala o doğumu üstünden atamadı. Bana da zamanı gelince soranlara nasip bakalım derim bişey diyemezler
Flz Morebebek yani bide o var dimi bebeğin oksijensiz kalması kanala sıkışması plesantanın zor cıkması vs vs 🤗🤗
Flz sudamlasi aynen canım ben de kötü olurum diye düşünüyorum kaldıramam o ortamı amelyathane kalabalık filan panik olurum diye düşünüyorum Kayınvalidem ısrarla normal yap diyo sanki kendi dogurcak yani dogurcak olan benim 😂😂 sonra acırsa o zaman görürsün diyo sanki ben bilmiyorum sezeryan sonrası nolcagını
Seyma29 Kesinlikle sezaryandan korkmayın konuşanlarada aldırış etmeyin ben kızımı sezaryan doğurdum ve gayette memnunum aradan 10 sene geçti şimdi hamileyim yine sezaryan istiyorum