Breeze1990 16.haftadayım bitecek ama gece midem bulanıyor az once afdersenız cıkardım hala geçmeyen var mı
2koftemom Breeze1990 ilk gebeliginizmi azalor git gite 4 aya yaklasmıssınız bazı ınsanlar 6 ay 9 ay kadar kuauyormuş onlardan değilseniz bitmek üzeredir
B-Tugce Breeze1990 ahh canımmm benimm 😁 ay inşallah geçer tabi hemen de seni yormaz ama ben 6. Ayıma kadar çektim. Kus allah kus bitmedi geçmedi. İnşallah seninki geçer. Normal yani oluyor hormonlardann 🥺
Sedaaa19 Ben 17 haftalık oldum bugün sabahları aşırı oluyo benimde kahvaltı ediyorm zar zor iştahım sıfır cnm hiç bişey istemiyor Allah yardımcımız olsun inşallah cnm
Dilarabozdemir Sedaaa19 ay benimde hala sabah bulantılarim var bugün 2 kere istifra ettim 😣 geçsin artık ya 16 hafta oldu
Sedaaa19 Breeze1990 normal canim ben prilam Dr diye bulantı ilacı var pek bi faydası yok ama gece yatmadan bitane içiyorum bulantı ilacı .
Sedaaa19 Dilarabozdemir inşallah geçer kuzum 2. Gebeliğim ilki böyle olmamıştı bunda aşırı bulantılarım oluyor her gebelik bir olmuyor işte yavrularımız sağlıklı olsun da 🤲
Kkknur Haftama kadar aktif bi şekilde ağzıma tek lokma almamla birlilte sürekli kustum, artık dayanamıyordum sürekli ağlıyordum bu durumdan dolayı beslenemediğim için sürekli serum takıldı ama hepsi geçti 18. Haftaya kadar çektiğim herşeyi unuttum 28. Haftamdayım bi kaç kez ara ara oldu ama onları saymıyorum bile artık ☺️ Geçmiş olsun tez zamanda kurtulursunuz inşaallah
ayse-huseyin16 Breeze1990 29. Haftamdayım hala bazen sabahları uyanır uyanmaz bi mide bulantısı oluyor ilk üç ayda Her sabah oluyordu şimdi çok seyrek ama hala bitmedi 🤷🏻♀️
Nurhan88 Breeze1990 19+5 olduk ara ara çok bulantım oluyor gerçekten bende geçsin istiyorum artık özellikle haraket edince kötü oluyorum
yarenaygk34 haftadayım dün gece birden bire uyanıp banyoya koştum afedersiniz az kaldı yetişemicektim. Bugün de gün boyu devam etti bulantı kusmam 🤢
Betbetbet Breeze1990 benimde 23. haftaya kadar kusmalarım oldu özellikle sabahları. Bulantılarım 15. Haftadan sonra hafifledi ama prilamı 21. Haftamda falan bıraktım bağımlılık yapmıstı icmeyince kötü oluyordum 3-4 gün icmeyip sabredince normale dönebildim