gonulbodurr Elif_avc_ ayyyyyy elizan ismini ben kizim olursa cok ama cok istedim.Allah erkek nasip etti bana.elizan icin hep herkesin yorumu Elizabeth gbi one oyle falan diyolardi ama anlami muthis ya
Rumer gonulbodurr Şöyle bir seslendim odaya doğru ELİZAN diye , hızlı söyleyince Ezan dermiş gibi oluyor sanki 🤷🏻♀️😌
Elif_avc_ gonulbodurr Hemde çık güzel anlamı. Rabbım bidahakine kız evlat basıp etsın size. 🙏😄😄Babil’in ismide hazır olur hem 😂😂
AliMeltem_2021 Babası Efe ismini çok sevdiği için ayaz Efe koyucaz aslında bana yağız Alp daha bi hoş geldi ama eşim beğenmiyor 😒
Filolog42 Hayallerim95 Evet uzun olmuş gerçekten, benim ismim de epey uzun hep sohbet konusu olmuştur artık bir yerden sonra daral geliyor
[silindi] Gamze_yassar benim eşim kız olursa Umay çok istiyor şarkısını açıp dinliyor evde sürekli ☺️
Eylulada-21 Nilaykcygt ilk çocuğum Eylül Ada İkincisi erkek olursa Ayaz Rüzgar kız olursa Duru Lina inşallah 🤗
Mnur Nilaykcygt 2.ci kızımız olucak Umay Nida koyacağız nasipse inşallah ilk kızımın ismide Zeynep Azra
YmsGEZER Nilaykcygt ilk oğlum yamaç tufan qqikinciye gebeym kız olursa büyük ihtimal masal erkek olursa asil aslan
Zehrammm Bir kızımız var adı Fatma zehra Doktorun biri kız dedi biri erkek dedi erkek olursa mehmet arda kız olursa ikra ama ikinci ismi bulamadik
Nnur1 humeyra1978 çok şık bir isim yaa çok naif geliyor bana. Sizin de çok yakışmış iki isim, sağlıkla kucağınıza alın ☺️❤️
Nnur1 humeyra1978 bir de benim kızımın ismi Ahsen Hena. Kardeşiyle uyumlu olsun istediğim için Ahmet Vefa koymaya karar verdik. Sadece eşimin ismi Ahmet Ali. Yani oğlumuzun da Ahmet olunca onda tereddüt ettim ama başka isim de bulamadık
Gulergulmez Oğlum Eymen Efe, Kızım Beren Naz, 3.müz erkek olursa Kerem, kız olursa Selen olacak inşallah. Yanına 3 harfli isim de ekleriz onlar belli değil daha