Tugcetaluuu33 Ben katılmıyorum kefi köpek ismi olduğunu düşünmüyorum biraz araştırdım böyle duyunca Aşk manası varmış tasavvuftada kişinin görmesi gereken aşk manasında kullanılırmış bence manası kötü değil Belki rabbinin aşkıyla dolu bir insan olur inşaAllahkide öyle olur çünkü isimler sirayet ettiği için illaki birazda olsa alıyoruz huyumuza suyumuza etki ediyor.Belki tek başına çok sade kalmış olabilir yanını böyle güzel bir isimle destekleyebilirsiniz benim nacizane fikrim sadece Ayşe Bade olabilir hani uyumlu olur hem hemde benim fikrim herzaman sahabelerin isimlerininde kullanılmasından yanayım gerçekten bizlere şefaatci olucaklarına inanıyorum ahirette Allah bilir elbetteki 🌸🤲🏻
Ve tekrar söylüyorum biz çocuklarımıza güzel isim koymak zorundayız anlamını araştırmak onların dünya ve ahiretini düşünerek koymak zorundayız bundan bile hesaba çekileceğiz ahirette bence güzel bir isim eğer içinize siniyorsa manasının kötü olduğunu düşünmüyorum nasıl düşünürsek çocukta öyle olur Allah aşkınyla dolsun minik kalbi islam için yaşasın diyerekten koyabilirsiniz bence ☺️Niyet çok önemlidir.Sağlıkla gelsin güzel bebiş dularım sizinle 🤲🏻❤️