Minik_anne0 Sibel_3455 Neden bu ismi düşündümüz bi sebebi varmı merak ettim gerçekten.Tabiki en doğru kararı vericek olan sizsiniz ama şöyle düşünmenizide tavsiye ederim ahirette koyduğumuz isimdem bile hesaba çekilicez daha anlamlı isimler koysak hem çocuğumuzun huyunu ahlakınıda etkiliyiceğini bile bile böyle ağır bir isim daha sakin ve daha anlamlı isimler varken belki bidaha düşünürsünğz diye yazmak istedim.Sağlıkla gelsin güzel bebiş dualarım sizinle 🌸🤲🏻
Tugcetaluuu33 Durdane95 bu tarz sığ bir yorumu ilk kez sizden duydum ve açıkçası gerek var mıydı bilemedim .. Herkes içine sineni,hayalini kurduğu ismi koyar bizimki de öyle oldu. Faydalı(!) bulduğunuz yorumunuz için teşekkürler
ZehraTRZ Nilaykcygt kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim,bizimde son 10 günümüz kaldı kavuşmaya Baybars koyduk bizde babasıyla kararımız❤️😍
CansuDRY mervemrv8 Herkese kendi yavrusu güzel gelir elbette ama kızım maşallah akıllı, uslu, başarılı bir çocuk.🧿 Çevresince de çok sevilir.😊 Güzel isim, bence de koyun.💕
Beyza_18 Minik_anne0 katılıyorum sana Ateş isminin anlamından dolayı tavsiye edilmiyor tabiki tercih yine onların
Minik_anne0 Oğlumuz olursa Ebubekir kızımız olursa Ayşe Sevde düşünüyoruz bakalım inşaAllah sağlıkla gelsin bizede sağlık ve huzur bereket getirsin inşaAllah rabbim hazreti ebubekirin imanını versin hazreti ayşenin sempatikliğini versin yavruma tüm kalbimle bekliyorum❤️
neval270071 Fatosumm Elezan olsa daha doğru olmaz mı biraz ağır çünkü öğrencimin adıydı ezberleyene kadar birkaç ay çektim 🙈
Minik_anne0 Fatosumm İkisininde manası güzel yani Elizan uzaktan yükselen ezan sesi Elezan göğe yükselen ezan sesi diye biliyorum güzel ama başka bi isim düşünmedinizmi hani arasında kaldığınız falan hayaliniz bu isimmiydi☺️❤️