Esmadmir Kız olursa NEFES erkek olursa BAYBARS allahımmm kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh 🙏🏻❤️
Betulsen34 Betus32 bende kiz olursa Amine Zehra düşünmüştüm. Benimde Esim betül zehra yada amine betül olsun diyordu 🙂
Betus32 Betulsen34 Betül ismi bencede çok güzel 😃anlamı flen Zehra da keza öyle. Bakalım artık sağlıkla gelirler inşallah 🙏 🌼 ❤️
gunessbeste Havin Pera Lina Roza Roza Pera Havin Lina Hala karar verebilmiş değiliz. Babası ya Havin ya da Roza mutlaka isminde olsun istiyor😊
nurkubra- Hayallerim95 herkes koyduğunuz isme bir şey bulur muhakkak 😂Anadolunun kapısını Türklere açan bir komutanın isminden güzel isim mi var☺️
Kgksdkgk65 Kızım olacak nasipse şuan için Eliz ve Ayliz ikisinden birini düşünüyorum. Ama Eliz bir tık daha önde gibi, sağlıkla gelsin de isim kolay iş 😍
2107 Nilaykcygt Allah izin verirse kızımız olacak inşallah ben Leyla istiyorum eşim Ecrin istiyor bakalım ne olacak 🤭🥰
Selenm Eslemezgi http://bebegimeisim.blogspot.com/2018/02/eslem-isminin-gercek-anlam-ne-erkek.html?m=1 okuyun