Zumra_tuba1235 biz geçen yaz olmuştuk eşimle beraber gerçekten çok çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun şimdiden. Ben o zamanlar hamile değildim tabi kullandığımız ilaç" wilkson pomad " ama hamile biri kullanabilirmi bilmiyorum doktora danismalisin. Kesin çözüm gerçekten. 3 gün boyunca sürüyorsun asla banyo yapmak yok kıyafet değiştirmek yok 3 gün o ilaçla yasicaksin ve kokusu o kadar berbatki dayanilmaz birsey. Benzin gibi kokuyor cidden. Ama benide esimide kurtaran tek ilacti diyebilirim. Ben tabi tedbirleri asla bırakmadım bütün eşyaları zaten posetliyorsun sonra yüksek derecede yıkıyorsun. Yattığın yatak oturduğun koltuk heryeri güzelce silip temizlemen lazım. Halıya kadar.
Ben bunların hepsini yaptıktan sonrada eczacı bana kükürtlü sabun vermişti sabun bitene kadar onla vücudumuzu yikadik. Banyo sonundada beyaz sirke döktük komple vücuda. sirkede uyuzun baş düşmanıdir. Uyuzum hemen geçti. Sirkeyi Ben tedbir olsun diye 1 ay boyunca kullandım vücuduma bu arada birazda psikolojiman çok etkilenmistim uyuzdan.