Lutfiye_dgryl benimmdunyamm çok tesekkur ederim allah razi olsun darisi isteyen dileyen herkese nasip olsun insallah ♥️😍🤲🏻
Lutfiye_dgryl Nehir-Poyraz evet kuzum çok şükür bin şükür beta hcg 1658 e yükselmiş ♥️😍🤲🏻 sadece doktor haftyaaya çarşamba gel kese büyümüş mü keseye bakalım dedi sonuçlarım güzel cıktı bin şükür 🌼
Nehir-Poyraz Caglaaa34 yok canım bence iyi senin değerlerin üç günde bi vermişsin. Dış gebelikte çok ağrı oluyo diye biliyorum inşallah öyle değildir. Kese falan görmednizmi neden şüphelendin?
Caglaaa34 Nehir-Poyraz daha gitmedik biz pozitif haberinden 10 gün sonra çağırdılar beni aynı gün transfer olan arkadaşlara nazaran değerim yüksek ben o yüzden korktum ama az kaldi 1 hafta sonra gidicez kese için
Ecegunes Lutfiye_dgryl değer 3000 üzeri kese güzel bir şekilde görünüyor benim beta 82 ile başladı 4. Haftada 6. Haftada kese görmeye gittik çok net bebek ve kese göründü değerlerin güzel acele etme
Lutfiye_dgryl Ecegunes aynen kuzum çok şükür güzel cıktı değerim haftaya çarşamba kese büyümüş mü diye çağırdı ♥️
Dnzdmr92 Lutfiye_dgryl bnde ayın 8inde kan versim cnm sağlık ocağında 320 çıktı 17 sinde birdaha gidecem kan vermek için nekdr artmş merk ediyorum kese görmeye falan gitmedim henüz 5haftalık
Nehir-Poyraz Caglaaa34 herkesin farklı yükselebiliyo canım ama dışa gebelik değildir merak etme kötü düşünme bence iyi sonuçlar alcaksın Allahın izniyle
Pcoslubiranne Lutfiye_dgryl hayirli olsun.Geç döllrnme oldu galiba sizin de.28 Aralık benim de son adetim. Biz de Salı günü keseyi gorduk.10 gün sonra bebek için cagirdi.Ben dusuk ignesi de yiyorum ayridan.Dusuk tehlikem de var.Bugun 6+4 gozukuyor ama bebeği gordukten sonra ultrasona gore gidecegim dedi doktorum.İnşallah sağlicakla goruruz bebeklerimizi.
Lutfiye_dgryl Pcoslubiranne âmin inşallah canım benim benimde 26 aralık son adet tarihim canım benim keseyi gördük Çok şükür çarşamba günü gel kese büyüyormu ona bakalım dedi doktor ♥️
Tazeanne0134 Lutfiye_dgryl kız ben ilk gebeliğim de 77.1 ’di b-hcg 10 gün sonra 18binlere çıktı şimdi 2 yaşında oğlum ve simdi 2.ye hamileyim 24+5 haftalık onda da erken gitmedim 2 hafta falan sonra gittim 1268di
Lutfiye_dgryl Canlarım bugün kahverengi leke geldi ilk başta lavaboya girdim idrarimi yaparken kahverengi hafif kırmızı akıntı oldu korktum düşük mu var diye sadece belimde hafif ağrı var kanama hemen geçti sadece kahverengi akıntı hafif akıyor sizce normalmi
Pcoslubiranne Lutfiye_dgryl benim 4. Haftamda oldu sadece progestan degerime bakti doktor dusuk cikti dusuk tehliken var dedi 5 gun arayla igne oluyorum.daha da olmadi.Sana baska tahlil yapilmamis miydi.Yerlesme kanamasi da olabilir baska bir sey de.Doktorun ozeldeyse hemen aramalisin bence.Igne verir belki olursun.
Lutfiye_dgryl Pcoslubiranne kuzum doktoru aramadım özel de ama numarası yok bende şimdi kahverengi akıntı oluyor böyle sümüksü yapıda yapışkan ara sıra