Melikeuyar Kızlar 4 aylık hamileyim böbreklerim de ağrı oluyo sol tarafta daha çok agri var sola h8c yatamıyorum 1 sene önce böbrek taşından ameliyat olmuştum böbrek genişlemisti tel takıldı ama smdiye kdr bi sıkıntı yoktu sizede oluyo mu
Rabiasaglam Bende böbrek taşından ameliyatlıyım canım banada katater takıldı çıkarıldı sonra hiç ağrım olmadı hamile kalınca bebek büyüdükçe ağrım başladı çünkü böbreğe baskı yapıyo istemsiz yeri daralıyo bende üstüne yatamıyodum şükür yeni yeni geçti ağrısı Melikeuyar
Melikeuyar Rabiasaglam aynen canm bana da tel takıldı çıkarıldı sonra hic olmadi ağrım ama 2 gündür oluyo özellikle ameliyat olduğum taraf sol taraf agriyo sol tarafıma yaptıkça ağrı oluyo Gündüzde o tarafta sizlama gbi agriyo korkyrm ya tekrr büyürse ne olcak
Rabiasaglam Melikeuyar bende ameliyat olduğumda büyüme yoktu canım taşı kırdılar sadece hamilelikte ameliyat olduğum böbrekte büyüme çıktı doktorum bana yine katater takılması gerek dedi iflas etsin umrumda değil dedim çünkü katater takıldığında hem narkoz alıcam hemde enfeksiyon yapıcak hiç bir işlem yaptırmadım Allah büyüktür diyip bebeğe zararı olmazmış bunu 20. Haftamda öğrendim şükür şimdi 34 e geldik