ozomom 30 derecede granül sabunla yıkadım sıkmayı da az yaptırdım hepsi küçülmüş resmen çoğunu lcw dan almıştım şok oldum çıkarınca keşke hiç 3 aylık almasaydım, 3 aylık olanlar prematüre bebeğe anca olur şu an
BesteKc ozomom allah allah ben 30 derecede 1400 sıkma da yaptım ama hiçbişi olmadı sana denk gelmiş. Ben sıvı deterjan kullandım ama bişi farketceğini sanmam deterjanla alakalı değil bence
SimgeTuna ozomom ütü basınca açılıyor baya benim de birkaç parça küçüldü sandım ama ütüleyince kendilerine geldiler😄
ozomom BesteKc ben de anlam veremedim çıkarınca şok oldum ya 30 derece sıcak falan da değil nasıl çekti anlamadım ☹️
Zuzu04 Sizemi öyle geldi acaba 30 derecede küçülmesi çok zor bazı bebek programları 60 derece çekme yapmıyor. Yıkanınca büzüştüğü için size küçülmüş gibi gelmiş olabilir 🤔
ozomom Zuzu04 yarın bi ütüleyip tekrar bakacağım inşallah bana öyle gelmiştir ama hepsi olduğundan küçük şu an, çoraplar bile küçülmüş 😂
elfkara Bence utuden sonra kendine gelir size öyle gelmiştir Ay zaten küçücük şeyler bide küçüldüyse hahahahah
miniktirtilim ozomom ya ben hep bebek programinds yakarim 60 dereceye 1400 devir. Hic kuculme olmadi ama ütülemek lazim tabi