Busrakalperay 15 haftalık gebeyim doktor suyun azalmış dedi sizin basınıza da boyle birsey geldi mi kotu birsey olacak diye korkuyorum bu durum düzelir mi bol su içiyorum
Bahar1508 Busrakalperay geçen bir postta havuç suyu içilmesini tavsiye ediyordu birisi ama korkma bu sorunlar 30. Haftalarda bile oluyor Eskiden doktor mu vardı su azalma felan kimse bilmezdi evde öyle doğuruyorlardı o yüzden cok da tedirgin olma geçer bebeğini de üzüp strese sokma
Berrasirin Busrakalperay ayni durumu 2 hafta once yasadim doktorum havuc suyu ic gunde iki bardak seklinde bide bol su ic dedi oyle yaptim bugun kontrolum vardi duzelmisti ama devam et dedi yine sende havuc suyu tuket canim gerecekten cok iyi geliyo
Kacan Busrakalperay ay canım geçmiş olsun detaylı bir bakil birsey yoktur dur suyun falanmi gelerek azalıyor açana nasıl oluyor mus azalma geç gün benim de suyum geldi 16 haftalığım daha doktora gittim normal dedi ama yinede korkuyorum
Busrakalperay Bahar1508 yorumlarda erken doğum felan yazıyordu en cok ondan korktum ama haklısınız önceden boyle şeyler mi vardı
Bahar1508 Busrakalperay 15 haftalık doğum olmaz ki en az 25 ol ki sana erken doğum desinler daha küçücük ama şanlım korkma oooo ben hastaneye gidiyorum her hafta bir şey diyorlar hic takmıyorum insanın bazen psikolojisi bozuluyor hic bir testi de yaptırmadım açıkçası dediğim gibi eskiden doktor yoktu hastane yoktu ama herkes 9-10 tane doğuruyordu yok suyu az yok önden gidiyor felan filan hikaye
Berrasirin Busrakalperay 27 haftalik tek duamiz saglikla dogmalari insallah sizinkide duzene girer stres yapmayin 🌹
Veraleyl Bahar1508 ınsanları yanlış yönlendirmeyin lütfen. Bisey olur olmaz onu biz bilemeyiz yapmamız gereken tedbir almak. Doktor bisi diyosa dikkate almak lazım, bisi olmaz deyip geçiştirmek yerine çaresine bakmak lazım. Amacım kimseyi korkutmak değil ama eskiden olan şeyleri de konuşsak işin içinden çıkamayız.
Bahar1508 Veraleyl kadın zaten su içiyormuş tedavisini oluyormuş cok üzüldüğü dile getirmiş benim burda ki amacın sıkıntı yapıp üzülmemesi aslında daha da sorunu cıkmaması
Veraleyl Bahar1508 amacınızı anladım sadece bunlar hep hikaye öyle bisi yok boşver eskiden doktor yoktu herkes 9 10 tane çocuk yapiyodu filan demeniz rahatlatmaktan çok biraz boşver hiç bisi yapmasan da olur demek gibi geldi o yüzden öyle söyledim
Busrakalperay BirPatiSever kati meyve sıkacağım yok havucu yesem fark eder mi yoksa katı meyve sıkacağı almali miyim illa suyunu mu içmek lazım
BirPatiSever Busrakalperay bilemiyorum farketmez heralde 🙄 arkadaşım bunları yedi içti ve mucize gibi suyu katlanarak arttı. Yalnız havucun içeriğinde a vitamini olduğu için çok abartmamak lazım.
Aslaninannesi01 Busrakalperay merhabalar bana 15. Haftada suyun azalmış demişlerdi benim kanamalı bir gebeliğim vardı doktorum kanamayla birlikte suyunda gelmiştir farketmemssndr dedi bir hafta sonra kontrole hazırlıklı gelmemi istedi doğumu bslatrız dedi aslında bir nevi bebeği alacaktı o bir haftayı zehir etti bna günlük sabah akşam 1 er bardak havuç suyu içtim 1 deveci armudu yedim bol bol su içtim çok şükür iki hafta içinde düzelmişti 38. Haftadada doğum yaptım sağlıklı bir şekilde
Hasduy İyi aksamlar sağlıklı gıden gebelıgımde 27. Haftada suyum olması gerekenden az çıktı bol su ve BOL HAVUÇ SUYU tükettim ıkı hafta sonraki kontrolümde suyum normal düzeye gelmıstı cok dua etmıstım , suan 34 düz bol su içmeye dıkkat edıyorum hala.
Busrakalperay Hasduy hepimiz içimi ferahlattınız cok teşekkür ederim rabbim bütün evlatlarimizi bize bağışlasın🥲