Mirac1907 di-ma bence doğru değil ilk çocuğum hep sagdaydi erkekti şimdi ikinciye hamileyim bu seferki solda sürekli ama buda erkek bence alakası yok
Ozlem2206 di-ma yalan😂 başından beri herşeyi solumda hissettim ve bebeğim 1 buçuk aydır sol tarafımda başaşağı pozisyonda erkek
gizzzy35 di-ma Demek ki 28 haftadır doktorlar cinsiyeti yanlış görüyor 😅 Erkek bebek ama hep solda hep. Bence doğru değil 😌
Darkfairy di-ma bende de doğru çıktı ilk öğrendiğimde sağ kasığım ağrıyordu sonra öğrendik kese de ordaydı sonrasında da sağ tarafta erkek çıktı %80 tutuyr
elfkara Valla ben hep sağda hissediyorum 22 haftalık hamileyim oğlum olacak hatta sağ tarafımda öyle ağrım oluyor kiiii bilemiyorum ama.bence doğru bu
bussraozturk di-ma bence doğru değil benim bebiş hep solumda hiç sağıma geçmedi ne zaman doktora gitsem solda ve kendimde solda olduğunu hissediyorum ve erkek
Darkfairy Bir de kalp atısı çok doğru teori . İlk kalp atısını duyduğun ultrasonda 160-170 altıysa erkek üstüyse kız
Yldrmerve Kız Allah korusun doğru olmasın bu yoksa bütün hazırlıklar çöp olur valla benimki sağ tarafta kız olcak inşallah 😂
Betulicipek27 Valla kızlar doğru mu bilmiyorum ama benimde kızım olacak Allah izin verirse hep solda hissettim hareketlerini hatta sağ tarafta yer yok mu acaba diye dalga geçtim hep 😀