CerenArslan1 34+5 olduk bu son haftalarda acayip karnım kaşınıyor sizde de var mı bu durum yani kaşıyarak yara edicem ya…
SIDDIKA CerenArslan1 benimde oluyo kaşıntı sadece göbek kısımlarında ve kuru bir deri döküntüsü oluyo 33. 3 haftalığım yaklaşık 3 haftadır var
CerenArslan1 Anne_N zaten karnımın altında var 28 de başladı ama kaşıntı falan olmazdı bu hafta acayip bir kaşıntı var yani yırtasım geliyor o derece bir kaşıntı
Anne_N CerenArslan1 vücut geneli olsa karaciğer enzimlerine baktırın diyeceğim ama bu şekilde başka birşey aklıma gelmiyor. Yaşayan biri yazsa keşke. Bilen biri yazar belki üstte kalsın
CerenArslan1 Anne_N evet benimde aklıma karaciğer enzimleri geldi çarşamba doktora gitcem o zamanda sorarım artık bakalım kantaron yağı sürdüm sanki daha sakin onu da sürmeyin diyor internette bilemedim
CerenArslan1 SIDDIKA doktora sordunuz mu ben randevu zamanini bekliyorum bakalım kuruluk yok bende ama çarşamba günü sorucam artık
SIDDIKA CerenArslan1 yok sormadım bu 4. Gebeliğim onceleride aynı sorunu yaşadım son aylarda biliyorum o bakımdan sormadım göbeğim büyüyüp gerildikçe oluyo kaşıntı
SIDDIKA CerenArslan1 büyük ihtimalle esnediği için geriliyor ben ilk bebeğimde badem yağı önerdiler ama fayda görmedim size belki faydası olur bitkisel yağları deneyebilirsiniz İnşallah cümlemiz sağsalim kucağımıza alırız evlatlarımızı 🙏🙏