mucizegebelik6 Ikibebisanne kuzum 3 hafta önde olamaz haftasıyla uyumludur Ya da bi hafta öndedir en fazla
Deletedmom_289 Ikibebisanne 29 haftalıkken 1446 gramdı canım doktor biraz önde sadece demişti bence çok degil ya son aylarda dengeliyor kendisini zaten
mercimeginannesiiii Ikibebisanne Doktordan iyi bilemeyiz tabi ama ben 27+5 te gittim 1094 gr ve 10 gün geride dedi. Ya sizin doktor Ya benim doktor bir yerde hata yapıyor ama nerede 😳 Şu an 29+0 ım Banu çiftçinin uygulamasında ortalama kilosunu 1.500 gr gösteriyor ki siz 30 haftalık hamilesiniz ☺️
Fdnlkmn mercimeginannesiiii ben 26+6 da gittim 1095 gram dedi.kilosu gayet iyi demişti.sizin geride demesi doğru
Gunes00mavi Ikibebisanne bende 30haftalik gittiğimde 1500kilo dedi oğluma 2 hafta önde gidiyor dedi ama ben inanmıyorum çünkü baktığında haftasiyla uyumlu çıkıyor iri olması için haftasından daha fazla kilosunun olmasi lazim
beren1901 Ikibebisanne 30 haftalık 1.600 gramdı 32.haftada 2.100 gram haftasıyla uyumlu dedi.sizinkide hemen hemen aynı 3 hafta ilerde olması mümkün değil
Berru beren1901 bende 29+1 gittim salı günü 1600 gram 30+1 uyumlu dedi ki zaten biz hep bir hafta önden gidiyoruz
mercimeginannesiiii Ikibebisanne Şimdi daha açıklayıcı oldu. 30 haftalık deyince bende bebeğin gelişiminin 33 hafta uyumlu olduğunu düşündüm ve 33 hafta içinde az gelmişti. Umarım önemli bir sorun yoktur sağlıcakla alalım kucaklarımıza 🌸
Yusuf_alpin_annesi Benim doktorlarda da sıkıntı var galiba 29haftalik Ken 1.600 gramdi haftasıyla uyumlu demişti önde yada geride demedi 32 haftalikrnde 1.800 gramdi hep haftasıyla uyumlu diolar
Asli1453 Ikibebisanne 29hafta tam net hatırlıyorum 1.500 sizin nasıl 3hafta önde oluyo haftasıyla uyumlu bence
Asli1453 Ikibebisanne Canim haftasıyla uyumlu bence doktorum bana demişti bir hafta önde diye yani 30haftada olması gereken kiloda yani
Berru Ikibebisanne aynen üç hafta ond değil haftasiyla uyumlu.bende salı günü gittim 29 haftalık tim doktor 1600 gram 30 haftaya uyumlu dedi.Zaten biz bir hafta önden gidiyoruz
mercimeginannesiiii Fdnlkmn Evet iki farklı doktora gittim ikiside geride olduğunu söyledi. Minyon bir bebek olacak sanırım. Sağlık olsun 🌸🤗 Teşekkür ederim ❤️