neslihanayaz_ Ocean Extramag kullanıyorum, romatizma ağrılarım yüzünden topallıyordum. Geçmez zannettim ama geçti ağrılarım. Özellikle kalçamda oluyordu. Devletin karşılamadığı bir takviye. Doktorumun önerisi ile aldım.
BayMel YeninesilAnne ben şuan ili aylık gebeyim ve kasıklarımda çok sancım var kanamam var bir düşük tehlikesi söz konusu 🙄
YeninesilAnne BayMel Rabb’im hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲. Korktuguna uğratmasın
Serpilicden Elifimm1 sabah aç karnına magosit kullanıyorum Doktorum günde 2 tane önerdi ben tek kullanıyorum 🤫
mavisevdamm_m Azra_Mom evet bende bıraktım ama ağrılarım da çok fazla belki etki etmeyen bı ilaç vardır diye sormak istedim
[silindi] Elifimm1 magnimore tavsiye ederim. Yatmadan 1 saat önce alıyorsunuz. Özel bi üretim şekli olduğunu söyledi doktorum çok etkiliymiş
Efraimmm Elifimm1 iki defa sabah birde ikindi vakti malûm mide yanmasına cabası olduğu için akşama birakamiyoruz
Ciftcekirdekailem Ben de magnimore kullanıyorum çok faydasini görüyorum. İlk gebeliğimde de kullanmistim
dml33 Elifimm1 bnmde feci agriyo bacaklarm uyku haram oldu şimdiden wellcare diye markanın verdi ama kesmedi ya agriyi
ikiprensesannesiii Elifimm1 magnezyum diasporal kullanıyordum sonlara doğru ocean extramag kullandım. Devletin verdiği suda eriyenler midemi çok bulandırıyordu
Busrabaksii Elifimm1 efermag kullandım o bitince doktorum magnorm verdi ama ikiside çok rahatlatıyor. Sadece magnorm tat olarak daha güzel efermag içerken biraz zorluyor