• Gebelik
  • 35+5 sürekli idrara çıkma ve alt tarafta baskı !!!

Kızlar sürekli idrara çıkıyorum belki en fazla 10 dk gitmeden duruyorum karnımın alt tarafında vajınaya doğru baskı hissediyorum karnım sertleşiyor bebek toplanıyor bir yere yürürken zorlanıyorum neden olabilir acaba

KubraAydin Seninle aynı hafta ve gündeyiz canım aynı şeylerin hepsi bende de oluyor hatta post açmıştım, yarın randevum var soracam ama daha önce normal diyordu doktor

Suyun azalıyor olabilir canım bir doktoruna Daniş yada acile git

KubraAydin son aya gırdıgın ıcın baskı yapması normal demıstı doktor tuvalet ve agrı normal bazen benımkı de toplanıyır ama sureklı olursa bı doktorunla gorus derım canım

Leylayz Bugün söyledim aslında doktoruma sürekli baskı hissediyorum vs diye dinlen bol sıvı tüket sancın olursa gel demişti anlamadım gitti

Yrnnry dün hastanede kalmıştım sancılarım çıktı diye ciğer geliştirici vs yapıldı şuan sancım falan yok aslında ama alt tarafıma çok baskı oluyor ve sürekli idrara çıkma isteği duyuyorum anlayamadım

KubraAydin inanın bende öyleyim ama benim bebeğimin suyu fazla 36.haftadayim resmen tuvalette yatsam yeridir.Acayip bir baskı var doktor hem suyun fazla o yüzden hem bebeğin büyüyor dedi bende zayıfım bebek büyüdükçe yeri daralıyor ve sen baskı hissediyorsun dedi.benm de nst de sancılarım çıktı hatta ama doktor ısrarla normal olduğunu söyledi 🤷‍♀️

Kizlar bende acilden geliyorum. 5 dk 1 tuvalete kosuyorum ve su geliyor fazla geliyordu surekli neyse dr a gittim devlete ebeler catiya bakti normal nst normal su degilmis idrar mis. Tahlil verdi yarin dra goruncem. Bakalimm

KubraAydin 36+5 im artik yataktan kalkarken okadar aciyla kalkiyorumki diyorum artik tuvaletim gelmesin asiri baski yuzunden sol ayagimin agrisini anlatamam size 🥺 son demlerde oluyor malesef

Burda

KubraAydin yazdiklarinizin hepsi bendede var 35 haftada basladi sanirim suan 37+2. Git gide artti:( surekli tuvalete cikma hissi vs. Yalniz bu cok asiri coksa sistit (idrar yollari intihaplanmasi da olabilir mis. Idrarinizi kontrol ettirebilirsiniz. Ben yaptirdim yurtdisinda yasiyorum. Enfeksyin varmis ama sinirda oldugu icin antibiorik vermedi doktor. Kendiliginden gecsin bol su felan ic dedi. Hayirlisi ama son haftalar gercekten zormus :(

Pembegul Evet zormuş gerçekten bide sürekli bebek toplanıyor sertleşiyor daha çok insanın canı yanıyor

Minauynk ya bende öyleyim valla yatmak istiyorum yatamıyorum sonra kalkamıyorum sürekli wc ye gidip gelmekten yoruluyorum karnım sürekli taş gibi sertleşiyor biyere toplanıyor o da yakıyor insanın canını

Seda09 Senle aynıyız canım benımkı de aynı normal dıyor doktorum anlamadım ama bn oturamıyom bıle sertlesmeden bıyere toplamdan alt tarafımda sızlama

KubraAydin vallah benimde dünden beri daha yoğunlaştı 33+4 haftalık olduk 10 dakikada 1 wc gidiyorum gitmediğim zaman karnım sertleşiyor bebek kasıyor kendini nefesim kesiliyor biraz sağ böbrek ve sağ kasığım tarafı ağrıyor ondan mı acaba bilmedim ki pazartesi kontrol var inşallah herşey yolundadır siz Doktorunuz danışırsanız bizide bilgilendirin bende pazartesi gidince yazarım Allah yardımcımız olsun inşallah

Mucizem_211 Aynı şekilde benimde karnım sürekli sert taş gibi hep toplanıyor bide aşağı baskı yapıyor çocuk artık alt tarafa indiği için oluyormuş idrar ve baskı