Esranr95 Kızlar 30 haftalık hamileyim doğum korkusu başladı şimdiden henüz doğum şeklim belli değil ama normal daha zor geliyor gözümde 😞
esmir Esranr95 ilk doğumum normaldi inan sancıları hatırlamıyorum sadece bebeğimi kucakladığım anı hatırlıyorum bu süreçte kulağını dışarıya kapat iyi düşün iyi olsun inşallah ne güzel bu haftalara kadar gelmişsin bol bol dua et 🥰
Bahar1508 Esranr95 öyle cok büyük sancı değil ki daha az önce birisinin doğum serüvenini okudum 5 cm açıklığı varmış hissetmemiş bile girmesi çıkması bir olmuş benim yengemde 1 ay oldu doğurdu o da aynısını dedi bende normal doğum yapacağım Allah izin verirse sezeryan istemiyorum hem dikiş oluyor ayağa kalkma süresi az oluyor ömür boyu sezeryan ile yazıyorsun üşütünce ameliyat yeri agrıyor felan ve 1 defa sezeryan olunca hep sezeryan olmak zorundasın
esredn Esranr95 ben 39+4 haftalığım her şey normal ilerliyor. Başından beri normal istiyordum. Doğum esnasında bir şey olur sezaryene döner diye ödüm kopuyor. Evet normalden de korkuyorum ama o olup bitecek. Sonrasında bebeğimle çok kısa sürede ben ilgileneceğim . Sezaryen öyle değil bana bakıp benimle ilgilenecek kimsem yok. Bir eşim var oda neye yetsin koştursun. Bebek açısından da normal daha iyi bakalım herkesin şartları farklı farklı düşünüyor tabi.
Mrvysnn Normal dogumda sancı çeksen bile bebeğini kucagına aldıgın an bitiyor derler o kadar doğru ki buna odakla kendini sancıya değil bebeğinin kokusunu düşünn🤗
Zuzu04 Kimsenin doğum hikayesini dinlemeyin bizim insanımız bayılır abartmaya insanları korkutmaya. Her iki doğum şeklininde zorlukları var elbet ama hiç biri kalıcı değil sonunu düşünün emin olun bebeğinizi kucağınıza aldığınız an hepsi bitiyor