_gmzenur_ N_e_s_e 3 gebelik geçirdim hepsini bu şekilde öğrenmiştim diğerleri öyle olunca umutlanıyor insan
Mor_papatya_ _gmzenur_ İnşallah vardır üstüne görmüş olabilirsin rabbim hayırlısını versin 🙏🏼🌸 annem bana hamileyken adet olmuş 4 ay boyunca düzenli şekilde 💖belki sizin de öyledir 🥰🧿🌼habersiz birakma 😍
_gmzenur_ Mylove Tahlil çıkınca hemen düşüyor canım. Sabah veriyorsun kanı fakat öğleden sonrayı buluyor
Mervepera _gmzenur_ yaa 🥺 hayirlisi olsun canım erken gebelikte sabah idrarı falan fark etmiyor ben akşam 9 da yapmıştım çünkü. Ama tekrar dene deneyeceksen Allah hayırlısını versin bu ay olmadı başka Ay inşallah canım
ebru_mert _gmzenur_ silik bir şekilde azıcık gözüküyor binde bir testler yanlış çıkabilir ama bnm sana dediğim saatler gebelik hormonunun en yüksek olduğu saatlerde yaparsan görme ihtimalin artan
Mylove _gmzenur_ dün 10 gibi verdim hala çıkmamış nette yok oğlumunki de benimki de dakka bası bakıyorum meraktan çatlayacam 🤔🤔
Bebegim0101 _gmzenur_ sanki kuruma ccizgisi gibi geldi bana 🙄 benmde basima geldi cunku.Insalalh vardir
_gmzenur_ Mylove çıkması lazımdı aslında canım bende geçen hafta verdim öğleden sonra 3 gibi çıkmıştı ama sisteme belki haftasonuya geç düşebilir