_gmzenur_ Kızlar 4 ay önce kürtaj oldum. Reglim düzene girsin diye duphaston kullanıyordum. İlacı kullanırken adet oldum. 4 gün oldu reglim biteli kasıklarım da batmalar vardı azda göğüs hassasiyeti bende test yaptım bir umut işte silik bir çizgi çıktı. Böyle hamileliğini öğrenen var mı acaba ? https://resimyukle.io/g/FQAJOOYLYi
Mom545441 _gmzenur_ allahım çok garip şeyler bunlar 🥰🙈 inşallah bebeğin seninledir sağlıklıdır yarında ben yaparım çift çizgi görürüm inşallah 🙏🏻
Bahar1508 _gmzenur_ bende biraz daha bekle böyle adet gününden 4-5 gün sonra yapma testini strese girersin hamile kalma yolculugunu aksatırsın
Azra_Mom _gmzenur_ adetten 4 gün sonra çıkması çok tuhaf daha yumurtlama zamanı bile gelmeden bencede bi kan vermelisiniz
Melek2424 Oo tuhaf olay bendede oldu ayın 2sinde erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı ayın dördünde kan verdim 0.2cıktı şuan kasık agrımla az adet görüyorum bakalım sabah ne olucak 😞
_gmzenur_ Melek2424 Rabbim gönlüne göre verir inşallah canım bende de reglime yakın yaptığımda çift çizgi olmuştu erken gebelikte. Kan vermiştim negatifti. Şimdi adetten bi kaç gün sonra olunca acaba dedim işte kendi kendime
Melek2424 _gmzenur_ alllahım tüm isteyenlere versin cnm benim allahım kucaklarımızı oldursun kuzum bi kızım var ama bi kardeşi olsun istiyorum 🥺
pims _gmzenur_ ben adetin son günü yumurtlayıp adet olup hemen sonrası gebelik oluşanı duydum arkadaşım yaşadı. Bana mucize gibi geliyor İnşallah bebeğiniz sizinledir kan vermenİz en sağlıklı sonuç olacaktır 🥰
3bebekanne Canım bende İlk bebeğimde böyle silik çizgiyle yola çıkmıştım kan testi verdim bir kaç gün sonra bebek var dendi