irmk02 Ya merak ediyorum hiç mesela günler önceden hissettiniz mi . İşimde değişik bi his var doğuracakmışım gibi
Unlukacar irmk02 kız ben değil doktorum bile hissetmedi 1 gün önce kontrole gittim ertesi gün pat diye suyum geldi 35+4 de bu bıdıkların ne zaman geleceği hiç belli olmuyor 🤣🤣
noktaninannesi irmk02 doğumdan önce ki gün annemlere gittim canım bir şey çekmişti annemde yapmış ama o kadar çok yedim ki normalde hayatta o kadar çok yemem dedim doğurcam herelde kız ben iştahım açıldı 😂 harbiden ertesi gün doğurdum 😂
irmk02 Unlukacar ya bi huzursuzum içimde değişik bi his var vajinamada baskı yapıyo çoğu zaman . Karnımda ağrı sertlik çok olmaya başladı evet normal bunlar ama işte o değişik hissi tarif edemiyorum😂
Unlukacar irmk02 inşallah vakitli gelsin canım valla benim hiç birşeyim yoktu ne ağrı ne sızı bizim ki fazla sabırsız çıktı 🤣🤣
Beybisininannesi irmk02 33.haftadayım Eşimde yakında uzağa gidecek Dedim belki bir kaç gün öncesinde anlarsam koş gel diyebilirim Ama herkes çok ani oluyor diyor Herhalde doğum sonrasına kalcak gelişi 🥲
irmk02 Unlukacar benimkide öyle galiba hayırlısıyla gelsin 33. Haftada 2350 ydi tontişte olacak biraz . 34+5 oluyoruz bu gece☺️
Unlukacar irmk02 inşallah vaktinde gelsin canım benim şimdi 2. Gebeliğim daha yolun başındayız inşallah bu acele etmez diyorum 🤣🤣
irmk02 noktaninannesi bende eşime bugün dedim doğuracam hissediyorum diye o da anladı galiba çantan hazır mı dedi 😂
Esos00 irmk02 Evet son haftalar çok zor oluyor gerçekten. En son suyum gelince anlamıştım ben nerdeyse 41 hafta olacaktım. 😁Allah yardımcınız olsun 😌
irmk02 Beybisininannesi bende geceleri trk oluyorum eşim nöbete gidiyo korkum o gece anlarında olması