SelmaGl gonulcelen maclarenlar aklıma yattı aslında sizinkinin modeli nedir kullandınız mı memnun musunuz
gonulcelen SelmaGl quest 2018 gri gibi olan rengini aldım kot kumaşı gibi naylonda degil. Henüz kullanmadım ekim de kısmetse Doğum ama cok inceledim alırken güzel bir araba
Bahar9235 SelmaGl maxi cosi dana baston bebek arabası ilk doğduğunda baston şekli çıkıp yerine ana kucağı takılabiliyor travelden daha hafif daha az yer kaplıyor
Bahar9235 Nsns internetten mutlaka indirimlerini takip et ben arabayıda ana kucağını da indirimli aldım 1800 liraya geldi üzerine de gene maxi cosi cabriofix ana kucağı aldım
SelmaGl Bahar9235 o model biraz daha pahalıymış benim eşimde sağolsun intertten alışverişi hiç sevmez hep bakarak alma taraftarı 😂😂 bende internetten alışverişi seviyorum
Bahar9235 SelmaGl ben bebek arabasını e bebekten 1250 tl ye aldım ana kucağınıda gene e bebek indirimden 600 tl ye aldım
Kivito Ben stokke xplory aldım uçak seyahatler içinde maclaren aldım ikisinide yerine göre kullanıyorum yalnız bebek arabası sıfır aydan itibaren kullanılırsa bile bebek için konforlu olacağını düşünmüyorum anakucağı şart
Hatunnn EzelUnal18 ebbeekte bakmistim ben 1800 du ama sonra alcagim zaman gittim tukenmisti bn kendi int sitelerinden aldim oyuzden 2000 tl ama 300 tl hediye ceki tanimladilar piyasadaki fiyat farkindan dolayi 1 ay kadar oluyor ben alali belki stoklar guncellenmistir
Seyma18 Nsns bende baya araştırdım cnm baston almaya karar verdim casual vista trona tavsiye ederim 😊 Puseti için sokup ana kucağı takılabiliyor üzerine kat kat olmuyor hem diğer bastonlara göre içi daha geniş ve fiyatı uygun videolarını izleyebilirsin 😊
Pandabekleyenanne Nsns Stokke çok güvenli ama bende 10 haftadayım suan v6 ya bakıyoruz Homer’de 10.000 liraya tamamlayınca 1.000 lira indirim var dediler. Onu düşünüyorum