Ebru1234- 28+5 günlük hamileyim dünden beri kasıķlarımda başı yukarıda vurdukça resmen vajinamda atıyor tekmesi ve zonkluyor kasıķlarımda oynuyor bir türlü pozisyon değiştirmedi bu durumu yaşayan var mi😪
SedaHira19 Ebru1234- evet canım bende kızımda bu durumu yaşamıştım. Aynı dediğin gibi ve 39. Haftada normal doğum pozisyonunu almıştı 🤭
SedaHira19 Ebru1234- hatta doktor bana sezaryen için gün vermişti dönmez artık diye. Ama ben biraz uğraşınca döndü. Sürekli konuştum bide akşam olunca karnıma ışık tuttum telefon flaşıyla çünkü bebekler ışığa doğru yönünü döner diye okumuştum bi yerde. Yani eğer öyle bir şey yaşarsan aklında bulunsun
mommyciks Ebru1234- 29+5 iz benimde bugün vajinama baskı yapmaya başladı hoplatiyo yerimden resmen çıkacak gibi sızlıyor artık vurdukça ne yana oturayım şaşırdım 😊
Ebru1234- SedaHira19 aşağı vurdukça resmen zonklatiyor sanki ayağı çıkacak gibi insallah pozisyon değiştirir rahat ederim
kayraninannesii Ebru1234- merhaba makat duruş olabilir ayakları vajinaya doğru duruyor olabilir benim de ara ara oluyor bu ara yukarlars çıktı cok şükür 😀
SedaHira19 Ebru1234- değiştirir canım valla bencede aynıydı bide yürürken bunu yapıyordu anında duruyordum ağrıdan 😅
Ebru1234- Ozlem2206 doğum için değil aşağı vurdukça zonkladigi için dönmesini istiyorum isterse yan yatsin 😁
SedaHira19 Ebru1234- valla bende şaşırdım ama sürekli hadi kızım normal gel hadi bebeğim diye sürekli konuşuyordum. Flaşıda karanlıkta birkaç gün denedim en son dönmüştü
SedaHira19 Ebru1234- araştır bi istersen canım bebekler anne karnında ışığa doğru yönünü döner diye yazılar vardı
Wonderful_mom Ebru1234- aaaa ayni ben yemin ederim 28 haftaligim.. 1 haftadr vuruyor oraya doguracam zannedyrm